Hoppá! Aurélióéknál már úton van a trónörökös

Forrás: Aurelio / Facebook -
barátnő Aurelio gyermek terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon harmonikus kapcsolatban van a leginkább helikopterezéséről elhíresült villalakó a barátnőjével, és kiderült, hogy ez már nem csak egy múló románc, hiszen úton van a baba!

Úgy tűnik benőtt Aurélio feje lágya és készen áll a komoly kapcsolatra, sőt, ennél még tovább is megy: családi autóra gyűjt az egykori villalakó. Nem véletlenül szeretné lecserélni a kocsiját, a döntést azért hozta meg, mert nagyobb helyre lesz szükségük, ugyanis hamarosan jön a trónörökös. Aurélio kissé félve vallotta be a Life.hu-nak, hogy talán már nem sokáig lesz kettesben a barátnőjével, de amint megtört a jég még azt is elárulta: természetesen az esküvő is tervbe van véve.

Ő bevállalja! 4 éves koráig szoptatná lányát Tamara Ecclestonehttp://www.life.hu/csalad/20161009-4-eves-koraig-szoptatna-lanyat-tamara-ecclestone.htmlMeglepő dologról vallott A Forma 1-es guru, Bernie Ecclestone lánya. CsaládOrigoŐ a világ legtermékenyebb béranyája - 50 évesen is szülni akarhttp://www.life.hu/csalad/20161009-carol-horlock-a-vilag-legtermekenyebb-beranyaja-50-evesen-is-szulni-akar.htmlAz életét kockáztatja Carole Horlock, aki minden bizonnyal a világ legtermékenyebb béranyája. 50 évesen a tizenhatodik és a tizenhetedik babának készül életet adni, holott az orvosok arra figyelmeztettét, hogy bele is halhat a terhességbe.CsaládOrigoAshton Kutcher 2 éves kislánya szeret káromkodnihttp://www.life.hu/csalad/20161009-ashton-kutcher-es-mila-kunis-2-eves-kislanya-wyatt-szeret-karomkodni.htmlWyatt Kutcher, Ashton Kutcher és Mila Kunis két éves kislánya igazi dumagép. Három nyelven beszél: angolul, oroszul és spanyolul, emelett pedig szeret káromkodni. Család--Újabb fordulat: mégsem nyomoz az FBI Brad Pitt után?http://www.life.hu/csalad/20161008-az-fbi-soha-nem-inditott-nyomozast-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasaban.htmlMint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Brad Pitt és Angelina Jolie házasságának elméletileg egy bizonyos repülőút adta a kegyelemdöfést, mikor is Pitt állítólag olyan részeg volt, hogy bántalmazta az egyik gyereket. Akkor arról szóltak a hírek, hogy az ügyben az FBI is nyomozást indított, most viszont úgy tünik, ez is csak egy nagy kacsa volt. Család--Gyerekek, akik beperelték saját szüleikethttp://www.life.hu/csalad/20161007-gyerekek-akik-bepereltek-sajat-szuleiket.htmlA szülők gyakran megfeledkeznek róla, pedig bizony gyerekeiknek is vannak jogaik, amit az alábbi esetekben a bíróságon próbálták meg érényesíteni. Család--Péter Szabó Szilvi visszavonulhttp://www.life.hu/csalad/20161008-peter-szabo-szilvi-visszavonul-az-enekesno-babat-var.htmlRajongói nem láthatják majd őt sem a tévén keresztül, sem pedig a színpadon jövő év májusáig. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.