Ben Affleck elismeréssel beszélt feleségéről - van még remény a békülésre?

Forrás: AFP -
Ben Affleck Jennifer Garner család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár tavaly nyáron jelentette be a válást, ám azóta szünetelnek a dolgok, sőt: nem először történik, hogy az egyik fél szépeket mond a másikról. Most Ben Affleck dícsérte az újságíróknak Jennifer Garnert. 

A 44 éves Affleck új filmje, A könyvelő premierjén mesélte ez az újságírók kérdésére, hogy felesége most épp aktívan részt vesz az elnökválasztási kampányban Hillary Clinton oldalán, ezért épp Nevadában van, ami miatt nagyon felnéz rá. "Most épp Reno-ban van, és teszi, amiben hisz. Ez nagyszerű, sőt, csodálatos. Le vagyok nyűgözve emiatt, és minden miatt, amit ő tesz. Nagyszerű édesanya Jennifer" - mesélte a színész.

Ben Affleck és Jennifer Garner egy 2011-es rendezvényen Forrás: AFP

A pár 10 év után tavaly júniusbanjelentette be a válást, ám azóta is jóban vannak, együtt gondoskodnak 3 gyermekükről: Violetről, Seraphináról és Samuelről. Igyekeznek annyi időt együtt tölteni, amennyit csak lehet. Ben azt is elmondta, a Halloween-t is együtt ünneplik majd.

Jennifer is hasonlóképp érezhet, korábban ugyais Európába utazott a kicsikkel, amikor Ben ott forgatta az Igazság Ligája című filmet, és a megcsalási balhé ellenére soha nem esett nyilvánosan férjének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.