műsorvezető kisbaba Csisztu Zsuzsa gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a műsorvezető férje nagyon sokat segít a két kisfiával: a tízéves Krisztiánnal és a három és féléves Adriánnal, a harmadik csemetére igen kevés az esély. 

Negyvenes nők még vállalnak gyermeket, nem lenne meglepő, ha Zsuzsa a két gyönyörű kisfia, mellé vágyna egy kislányra is. Arra a kérdésre, hogy szeretne-e még egy gyereket, Zsuzsa nem mondott egyértelműen nemet, egyelőre azonban szeretik a négyfős család státuszát - írja a Bors.

Fotó: Polyák Attila/Origo

"A férjem orvos, gyakran utazik konferenciákra, tart előadásokat, olyankor viszont csak velem vannak a fiúk. Relatíve fiatalok vagyunk, de felelősségteljesen kell gondolkodni. Ha józanul számolok, az is szép, nemes feladat lesz, ha a két fiút felneveljük. Mi már négyfős család maradunk, az éle­tünk így teljes és véges." - mondta Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.