Liptai Claudia ma este elbúcsúzik a képernyőtől

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, Facebook/Ábel Anita hivatalos rajongói oldal, Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
terhesség TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia ma este egy időre elbúcsúzik a nézőktől. A TV2 népszerű műsorvezetője hamarosan világra hozza második gyermekét, terhességének utolsó heteiben jár már. A Sztárban sztár zsűritagja az utolsó pillanatig dolgozott, ám vasárnap eljön a búcsú ideje, elköszön a képernyőtől és a zsűritársaitól.

"Elérkezett a pillanat, amikor a kisfiam már azt súgja belülről, hogy most már inkább otthonról, egy fotelból nézzük a Sztárban sztárt és a világot" - nyilatkozta Clau. "Ő pihenne egy picit, mielőtt megérkezik a mi világunkba. Mindig is mondtam, hogy addig fogok dolgozni, amíg az állapotom és az érzéseim engedik. Köszönöm a TV2-nek és a kollégáimnak, hogy támogatnak ebben."

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos oldala

A Sztárban sztár csapatához a csatorna egy másik ismert arca, Ábel Anita csatlakozik majd.

"Ábel Anita 20 éve a barátom, imádom a humorát, felkészültségét és zsigeri őszinteségét. Nála jobb zsűritagot elképzelni nem lehet! Sok-sok sikert kívánok neki, és azt, hogy okozzon neki annyi örömet a Sztárban sztár, mint amennyit nekem adott."

"Igazán megtisztelő, hogy a hazai televíziózás legnépszerűbb és hosszú ideje legnézettebb műsorában is számítanak rám" - jelentette ki Ábel Anita. "Ennél jobb elismerés nem is érhetne. Én magam is nagy rajongója vagyok a műsornak, követem hétről hétre. Izgalmas kihívás lesz zsűriként nézni mostantól" - idézi a Blikk Anitát.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv, Facebook/Ábel Anita hivatalos rajongói oldal, Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

"Nagy köszönettel és hálával tartozunk Liptai Claudiának, hogy az elmúlt öt hétben a tőle megszokott profizmussal végezte munkáját a produkcióban. Az egész stáb sok boldogságot és egészséget kíván neki és születendő gyermekének. A Sztárban sztár zsűrije Ábel Anita személyében egy olyan taggal bővült, aki már többször bizonyította rátermettségét és humorát. Így nem volt kérdés, hogy helyet kap a már jól összeszokott Bereczki Zoltán, Hajós András és Majka mellett a csapatban. Zsűritagként ráadásul nemcsak a Sztárban sztár következő adásaiban számítunk rá, hanem a Super TV2-n hamarosan induló Sztárban sztár + 1 kicsi című legújabb formátumunkban is" – áll a csatorna közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.