Elvesztette gyermekét Pirner Alma – elvetélt a csinos táncosnő

Forrás: Facebook/Mokka -
gyermek abortusz Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma őszintén mesélt arról, hogy a terhessége 12. hetében gyógyszeres abortuszt kellett végrehajtani rajta.

Pirner Almának szinte minden vágya teljesült. Van egy odaadó férje és egy csodálatos kisfia, de neki is vannak olyan dolgok az életében, amiről nem szívesen beszél. A népszerű táncosnő szomorúan mesélt arról, hogyan vesztette el gyermekét, aki még kisfia, Alen érkezése előtt fogant meg.
"Ausztráliában voltunk, a Srí Lanka-i esküvőnkről mentünk nászútra, utána pedig pár hetet ott töltöttünk.

A világ legboldogabb embere voltam friss házasként, egy picivel a szívem alatt.

Rendes kontrollra jelentkeztem egy ottani orvosnál, minden rendben volt, produkáltam egy normális terhesség minden tünetét: hányingerem volt, kívánós voltam, megduzzadt a mellem, aztán amikor megláttam az orvos arcát, egyből tudtam, baj van.

Pirner Alma Forrás: Facebook/Mokka

Négy hete nem élt a baba, már az esküvőn sem.

Döntenem kellett, azonnal hazajövünk, vagy ott vállalom a gyógyszeres abortuszt – mondta a Borsnak a táncosnő.

A vetélés után három hónappal újra lehet próbálkozni, ezt Almáék is megtették. "Rettegtem, de amint lehetett, nekiálltunk babát gyártani, és az első alkalommal össze is jött. Alennel csodálatos terhességem volt, de végig féltem a kilenc hónap alatt."

Jennifer Lopez, az átlagos anyuka: ilyen vakolat nélkül a dívahttp://www.life.hu/csalad/20161016-jennifer-lopez-igazi-anyukakent-jatszik-a-gyerekeivel.htmlA popdívát leginkább sokat mutató, szexibbnél szexibb ruhakölteményekben és erős sminkben látjuk, ám ő is tud olyan lenni, mint bármelyik anyuka. CsaládOrigoMegszületett Olivia Wild kislánya – Csodálatos nevet kapott!http://www.life.hu/csalad/20161016-megszuletett-olivia-wilde-es-jason-sudeikis-masodik-gyermeke-daisy-josephine.htmlMegszületett Jason Sudeikis és Olivia Wilde második gyermeke, a szép színésznő egészséges kislánynak adott életet a hétvégén. Család--Liptai Claudia ma este elbúcsúzik a képernyőtőlhttp://www.life.hu/csalad/20161016-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-ma-este-elbucsuzik-a-kepernyotol-a-sztarban-sztaraban.htmlLiptai Claudia ma este egy időre elbúcsúzik a nézőktől. A TV2 népszerű műsorvezetője hamarosan világra hozza második gyermekét, terhességének utolsó heteiben jár már. A Sztárban sztár zsűritagja az utolsó pillanatig dolgozott, ám vasárnap eljön a búcsú ideje, elköszön a képernyőtől és a zsűritársaitól. Család--Így köszöntötte 20 éves lányát Madonna: Ritkán látott családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20161015-madonna-meghato-fotoval-koszontotte-lanyat-szuletesnapjan.htmlMadona elsőszülött gyermeke, Lourdes a napokban ünnepelte születésnapját. A jeles alkalomból megható fotóval köszöntötte őt világhírű édesanyja. Család--Egy hónap járás után esett teherbe a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20161014-marai-kata-a-baratok-kozt-julija-egy-honap-utan-szult-gyereket-parjanak.htmlA Barátok közt Julija őszintén beszélt párjával való megismerkedésről és arról, hogy egy hónap járás után a gólya is bekopogott hozzájuk. Család--Apa lesz a Facebook film sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20161013-jesse-eisenberg-es-anna-strout-gyermeket-var.htmlJesse Eisenberg, a Facebook film sztárja és barátnője Anna Strout gyereket várnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.