Állítják: második gyermekét várja az énekesnő, Ciara

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Cindy Ord -
terhesség Ciara család énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ciara nemrég az egyik kozmetikai márka nagyköveteként pózolt a vörös szőnyegen, a róla készült képek alapján pedig azonnal beindult a pletyka, miszerint a sztár a második babáját várja. 

Hófehér öltönyben pózolt a vörös szőnyegen, New York-ban a világhírű énekesnő, Ciara. A sztár Instagram oldalán a kép alatt a kommentelők tudni vélik, hogy Ciara babát vár, ezért is takarta okosan a pocakját.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Cindy Ord

Hivatalos közlemény még nem érkezett arról, hogy valóban terhes -e a sztár, de a pletykalapok szerint tényleg igazak a híresztelések.

Már csak azért is, mert Ciara és férje, Russell Wilson 3 gyereket akarnak, mindketten nagy családra vágynak.

Az énekesnő és a Seattle Seahawks amerikai foci csapat játékosa 3 hónapja házasodtak össze Angliában, a Peckforton kastélyban. Ciarának már van egy 2 éves kisfia, Future Zahir Wilburn, aki az előző vőlegényétől, Future-tól született. Ciara férjének még nincs gyereke, de imádja mostohafiát, és alig várja, hogy ő is igazi apa lehessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.