Christina Aguilera harmadik gyermekét várja?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
terhesség Christina Aguilera kisbaba kismama énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint a csodaszép sztár igazi mintaanya lett az elmúlt években. Bár már két gyermek édesanyja, szívesen vállalna egy harmadikat is. 

Christina és Matt Rutler 2010-ben a Burlesque című film forgatásán találkoztak és szerettek egymásba. Az énekesnő egyszer már volt férjnél 2005 és 2010 között. Jordan Bratmantől egy fia született, a most 8 éves Max Bratman. Új szerelmétől pedig egy kislánya, Summer Rain, aki idén tölti be a második életévét. Az énekesnő a hírek szerint nem elégszik meg ennyivel, és újabb kisbabát szeretne - írja a Billboard.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

"Christina úgy érzi, hogy pályát tévesztett, hiszen nagyon jól kijön a gyerekekkel. Elmondása szerint inkább óvónéninek kellett volna mennie. Képes órákon át játszani a kicsikkel, sőt már el is gondolkozott egy újabb csemetén" - nyilatkozta a külföldi lapnak a sztár egyik ismerőse. Lehet, hogy egy újabb sztárcsemete van úton?

A te gyereked mit csinál a neten? Lehet, hogy éppen másokat zaklat? - Interjú dr. Kósa Évávalhttp://www.life.hu/csalad/20161017-interju-dr-kosa-evaval-internetes-zaklatas-gyerekkorban.htmlEgy 8 éves kisgyereknek általában már ott lapul az okostelefon a zsebében. Mobilját pedig a legkevésbé telefonálásra használja: csetel, szelfizik, lájkokat gyűjt - vagy éppen más gyerekeket terrorizál. Magyarországon az elmúlt hónapokban minden harmadik fiatalt zaklatták a kortársai, amiről az esetek többségében szüleiknek fogalmuk sem volt. És talán a mai napig sincs. Család--Pataky Attila gyermekkoráról mesélt: "Olykor eljárt a keze" http://www.life.hu/csalad/20161020-pataky-attila-edesapja-katonai-szigorral-nevelte-egyszer-egyszer-eljart-a-keze.htmlA sztár sosem titkolta, hogy a kisfiúként néha kapott egy-egy pofont, ám gyermekeire ő sosem emelt kezet. Család--Két éve házas az örök agglegény, George Clooney: Így kérte meg Amal kezét!http://www.life.hu/csalad/20161020-george-clooney-es-felesege-amal-mar-ket-eve-hazasok.htmlGeorge Clooney, az egykor örök agglegény hírében álló világsztár két éve mondta ki a boldogító igent szerelmének, Amalnak. Bár azóta többször is felröppent a hír, hogy válságban a házasságuk, mindig rácáfoltak, azóta is boldogok. Család--Andy Vajna és Timi hamarosan babát szeretnénekhttp://www.life.hu/csalad/20161018-vajna-timea-az-anyasagrol-vallott-andy-vajna-mar-holnap-szeretne-gyereket.htmlVajna Timi nagyon is szeretne kisbabát, hiába szóltak arról a hírek, hogy távol áll tőle az anyaság. Már azt is tudja, hogy mikor jön a trónörökös. Család--83 éves a nő, aki 5 évesen szülte meg kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20161017-83-eves-a-no-a-perui-lina-medina-aki-5-evesen-szulte-meg-kisfiat-1939.htmlHihetetlennek tűnik, de a történet igaz. A perui Lina Medina mindössze ötéves volt, amikor életet adott fiának. A nő nemrég ünnepelte 83. születésnapját. Család--Nem szabad kétségbeesve várni a mentőre: Csobot Adél így menti meg kisfia életéthttp://www.life.hu/csalad/20161016-csobot-adel-es-gonczi-gabor-igy-elik-meg-a-szuloseget-hazank-sztarjai.htmlHazánkban évente több mint ötezer ember veszíti életét hirtelen szívmegállás következtében, miközben korai felismeréssel és azonnal megkezdett újraélesztéssel legtöbbjük megmenthető lenne. Október 16. az Újraélesztés Nemzetközi Napja - ennek kapcsán kérdezték a kispapa Gönczi Gábort, és Csobot Adélt, akinek kisfia lassan fél éves lesz. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.