Szépen cseperednek Baby Gabi ikrei: Édes közös fotó!

ikrek Baby Gabi Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszmolt, megszülettek Baby Gabi ikerbabái. Most pedig már vendégeket is fogadnak a picik.

Szandi és tesója, Viki látogatták meg a büszke anyukát és a két kis csöppséget. Az énekesnő ezt írta ki közösségi oldalára: "Tegnap a tesómmal, Vikivel meglátogattuk Baby Gabit és két gyönyörű kisfiát. Nagyon megható volt látni őket. Az egész újdonsült kis család ragyog a boldogságtól ! Gabikám ! Sok örömet és nagyon jó egészséget mindnyájatoknak !"

A nap, amikor véget ért a házasságom: "Azt hittem, álmodtam, és kértem ébredjek fel"http://www.life.hu/csalad/20161102-a-nap-amikor-veget-ert-a-hazassagom-kulonkoltozes-megbanas.htmlEgy újabb történet, egy újabb szétszakadt család – ám ebben az esetben talán még van remény az újrakezdésre, a közös boldogságra. Levélírónk legalábbis nagyon bízik benne. CsaládThinkstockA mese kárpótlás és remény a gyermekvédelemben élő gyerekeknekhttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20161103-mese-mesekozpont-alapitvany-gyerek.htmlCaramel nélkülözésekkel teli gyermekkoráról vallotthttp://www.life.hu/csalad/20161103-molnar-ferenc-caramel-nelkulozesekkel-teli-gyermekkorarol-vallott.htmlMa már nem lehet oka panaszra Caramelnek, hiszen gyönyörű felesége és kislánya van, az élete abban a mederben folyik, amiről mindig is álmodott. Azonban nem volt ez mindig így, gyermekkorában rengeteget nélkülözött az énekes. Család--Som-Balogh Edina kislányt hord a szíve alatt http://www.life.hu/csalad/20161103-som-balogh-edina-kislanya-lesz-a-csinos-szinesznonek-igy-varjak-a-picit.htmlA csinos színésznő nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen egy gyermekkori álma válik valóra: végre kislányos anyuka lesz. Család--Sokáig szeretné szoptatni Liptai Claudia a kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20161103-liptai-claudia-sokaig-szeretne-szoptatni-kisfiat.htmlLiptai Claudia a vártnál néhány nappal előbb adott életet fiának, akit szinte egy egész ország várt már. A tévénézők végigkövethették, hogyan növekedett a műsorvezetőnő szíve alatt a gyermeke, hiszen Claudia egészen sokáig dolgozott. Végül császármetszéssel, október 28-án született meg Pataki Marcell Ádám. CsaládOrigoSzandi: "Úton-útfélén szoptattam"http://www.life.hu/csalad/20161102-szandi-az-enekesno-oszinte-vallomasa-nyilvanosan-sosem-etette-gyermeket-az-enekes.htmlAz énekesnő természetesen mindig azonnal megetette gyermekeit, ha éhesek voltak, a nyilvános szoptatást azonban igyekezett elkerülni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.