Évtizedekig nem tudta Zoltán Erika, hogy három testvére van

Forrás: Facebook/Zoltán Erika -
testvér Zoltán Erika család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoltán Erika egykeként nőtt fel, ám felnőtt fejjel két testvért is kapott, miután az édesapja újraházasodott. Ami meglepőbb, hogy később kiderült: az énekesnőnek van még egy testvére Amerikában, aki mindössze fél évvel fiatalabb nála!

Hirtelen, felnőtt fejjel két testvére is lett Zoltán Erikának, miután az édesapja újraházasodott. Eredetileg zenész édesapja azért ment Németországba dolgozni, mert nehéz volt a család megélhetése, de ott megismerkedett egy nővel, és soha többé nem ment haza. Második házasságából két gyermeke született.

Forrás: Facebook/Zoltán Erika

"23 éves voltam, amikor a húgom, majd két évre rá az öcsém is megszületett. Addig egykeként éltem az életemet, aztán hirtelen két testvérem is lett" - mesélte Zoltán Erika, aki akkor még nem is tudta, hogy nagyon távol tőle, él egy harmadik testvére is. "Apukám zenész volt, egy igazi zseni, emellett igencsak sármos és jóképű férfi, aki nagy Casanova hírében állt... Fiatal házasok voltak édesanyámmal, amikor született egy szerelemgyerek, Tünde, akiről persze soha nem meséltek a szüleim" - avatta be a részletekbe Erika a Best olvasóit. Az énekesnő valamivel a két testvérének születése után szerzett tudomást a harmadikról, a húgáról, aki Amerikában élt. "Nagyon furcsa érzés, de felnőtt fejjel néhány év alatt három testvérem is lett hirtelen" - mondta Erika, aki mihamarabb szeretne szervezni egy nagy találkozót, mert még soha nem voltak mindannyian együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.