Walt Disney World: Sarka Katáék még mindig nyaralnak

Sarka Kata Hajdú Dávidka Walt Disney World Hajdú Noncsi Hajdú Péter Disneyland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és csemetéi kimaxolják az őszi szünetet. A celebmama Facebook-oldala szerint ugyanis még mindig Disneylandben vannak.

Katáék október 28-án hagyták el az országot, akkor Hajdú Péter válófélben lévő felesége a gyerekekkel Disneylandbe utazott. Ha már ott voltak, persze a napozás is szerepelt a programjaik között, a műsorvezető arról is megosztott egy szexi képet. Legutóbb pedig Dávidkáról tett ki egy közös fotót közösségi oldalára:

Titkos randi? Hajdú Péter után utazott Amerikába Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161031-amerikaba-utazott-hajdu-peter-es-sarka-kata-is.htmlA pár mindkét tagja Amerikába utazott az elmúlt napokban. Egyszerű véletlen vagy titkos randi? Majd kiderül. Család--Így mulat Sarka Kata gyermekeivel Disneylandben: cuki fotók!http://www.life.hu/csalad/20161029-sarka-kata-es-gyermekei-noncsika-es-davidka-disneylandben-floridaban.htmlCsodásan telik az őszi szünet Sarka Kata csemetéinek, ugyanis a napsütötte Floridában tölthetik az időt. Család--Sarka Kata és gyermekei elhagyják az országot: Amerikába mennek!http://www.life.hu/csalad/20161024-sarka-kata-es-gyermekei-noncsi-es-davidka-elhagyjak-az-orszagot-amerikaba-mennek.htmlA válófélben lévő Kata úgy döntött, hogy ha csak egy kis időre is, de a tengerentúlra repül csemetéivel. CsaládOrigoSarka Kata és Hajdú Péter kibékülnek?http://www.life.hu/csalad/20161024-sarka-kata-es-hajdu-kibekulnek-kata-enyhulni-latszik.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kapcsolatáról hetente derülnek ki apróbb részletek. Állítólag a pár már a válópert is beadta, de vannak olyanok is, akik azt állítják, az egykor szerelmes házaspár újra nyit egymás felé...Család--Együtt bulizott Sarka Kata és Hajdú Péter – Árulkodó posztokhttp://www.life.hu/csalad/20161023-sarka-kata-es-hajdu-peter-valofelben-egyutt-buliztak-szombaton.htmlKözös éttermükben, gyerekeikkel múlatta az időt szombaton a válófélben lévő Hajdú–Sarka házaspár. CsaládOrigoSarka Kata: "Csalódott vagyok, hogy nem sikerült összetartanom a családomat"http://www.life.hu/csalad/20160921-sarka-kata-es-hajdu-peter-csalodott-vagyok-hogy-sikerult-osszetartanom-a-csaladomat.htmlKedden este, az ATV-n bemutatkozó Henrik angyalai című műsorban Sarka Kata vendégeskedett Havasnál. És meglepő őszinteséggel vallott házassága kudarcáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.