műsorvezető Istenes Bence gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zabálnivaló fotóval örvendeztette meg Istenes Bence a rajongóit.

Ahogy az lenni szokott, a gyerekek mindig korábban ébrednek, mint a szülők. Még ki sem nyitjuk a szemünket, a csöppségek már éberen játszanak körülöttünk. Így van ez Istenes Bence életében is, kinek májusban született meg kisfia.

A műsorvezető imád gyermekével lenni, számos fotót is láthattunk már a közösségi oldalán, melyen Nátánnal együtt szerepel. Most azonban egy nagyon aranyos reggeli képet posztolt a falára, mely egyértelműen elárulja, hogy a sztárapuka még csak a kávéjánál tart, a bébi már boldogan játszik.

Láthatóan a rajongók is értékelik a képet, hiszen reggel óta több mint 3000 kedvelést gyűjtött össze, valamint számtalan együttérző, viccelődő kommentet is. Bence azonban arra is gondosan figyel, hogy ne csak kisfiával, hanem párjával is elegendő időt töltsön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.