Istenes Bence csúnyán elbukta a fogadást

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fogadás Istenes Bence Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence megmérettetett, és el is bukott.

A műsorvezetőt kollégája és egyben jó barátja húzta csőbe egy ártatlannak tűnő fogadás keretein belül. Kovács Dóri, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja két rendkívül finomnak tűnő

süteménnyel kopogtatott be Bence öltözőjébe,

akiről mindenki tudja, hogy diétán van, mert kissé megpocakosodott a boldog családi életben, ami nem csoda, hiszen gyönyörű kedvese és tündéri kisfia mellett jobb dolga nem is lehetne.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Bence próbált kihátrálni a helyzetből, mondván hogy biztos nem neki szánta a lány a sütit, de Dóri egy kőkemény fogadás elé állította a férfit. Ha Bence nyer, akkor a kérése szerint Dóri messziről elkerüli őt a következő időkben, míg ha Dóri lesz az ügyesebb,

akkor megkapja Bence öltözőjét.

A feladat pedig nem más, mint megenni a süteményt, de lehetőleg minél gyorsabban. A fogadást a fiatal lány nyerte meg, így máris boldogan próbálgatta Bence kanapéját, hogy időben hozzá tudjon szokni új öltözője kényelméhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.