színésznő párkapcsolat család Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves Jászai Mari-díjas magyar színésznő nagyon kedveli a fia kedvesét, Bogit. Mint mondja, hamar megszerette a fiatal lányt, mivel nagyon jól bánik Marcival. 

A színésznő legidősebb gyermeke idén lett 20 éves. Marci már három éve lakik együtt a kedvesével, méghozzá Dóráékkal egy telken. A fiatalok nagyon jól kijönnek egymással, melynek a büszke édesanya nagyon örül. Elmondása szerint

hamar megszerette gyermeke választottját, ám nem akar tipikus anyós lenni.

- írja a Best magazin.

"Bár egy telken lakunk, ez nem okoz problémát, mert a nagyobbik ház emeletén a szüleim élnek, mi alul Zalánnal, Zorkával és a férjem kisfiával, Marci és Bogi pedig a telken lévő kisebb házikóban egy kutyával és két macskával. Mindenünk megvan, ami az önálló élethez szükséges: magukra főznek és mosnak" - mondta a színésznő, aki nem leskelődik a fiatalok után.

"Nekem elég, hogy esténként átpillantok hozzájuk, és látom, ég a villany,

vagy pár naponta felhív vagy átjön, és elmondja, mi van velük."

Szinetár Dóra mindössze 18 éves volt, amikor hozzáment a nála 20 évvel idősebb balett-táncoshoz, Lőcsei Jenőhöz, és 20 éves volt, amikor megszületett első gyermeke, Marci.

Nyílt levél egy túl tökéletes sógornőhözhttp://www.life.hu/csalad/20161114-nyilt-level-a-tul-tokeletes-sogornohoz.htmlMég a legjobb családokban is előfordul, hogy a rokonok nem nagyon jönnek ki egymással. Az alábbi levél írójának a sogórnőjével van problémája, mert - ahogyan ő mondja, - a másik nő túlságosan is tökéletes. Vajon hosszú távon is éket vághat a féltékenység a kapcsolatukba? CsaládThinkstockMexikói babát szeretne Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/csalad/20161117-mexikoi-arvahazbol-lesz-anistonnak-kisgyermeke.htmlJennifer Aniston érzelmei kezdik átvenni az irányítást karrierje felett. Család--Szerezz örömet: csatlakozz a Jézuska Járathozhttp://www.life.hu/csalad/20161116-szerezz-oromet-a-hatranyos-helyzetu-gyerekeknek-csatlakozz-a-jezuska-jarathoz.htmlMár évek óta próbálja valóra váltani a hátrányos helyzetű gyerekek álmait a Jézuska Járat. Azon igyekeznek, hogy az összes vágyott ajándék ott lehessen a karácsonyfa alatt, és a gyerekek csillogó szemekkel várhassák az ünnepeket. CsaládThinkstockJon Voight megszólalt: ezt gondolja Brad Pitt és Angelina Jolie válásárólhttp://www.life.hu/csalad/20161115-jon-voight-megszolalt-ezt-gondolja-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasarol.htmlJon Voight színész köztudottan nincs jó viszonyban lányával, Angelina Jolie-val, az unokákra azonban szokott vigyázni a nagypapa. Most végre ő is elmondta, mit gondol az év válásáról. CsaládAFPHajdú Péter: "Mi együtt mindörökre összetartozunk"http://www.life.hu/csalad/20161113-hajdu-peter-gyerekeirol-posztolt-a-facebookjara.htmlRégóta nem hallottuk hírt arról, hogy is állnak a házassági válságuk megoldásában Hajdú Péterék, de az biztos, hogy a gyerekek az édesapjukkal is sok időt töltenek. Család--Vajna Timi: "Andy rögtön szeretné a babát"http://www.life.hu/csalad/20161111-andy-vajna-es-vajna-timi-jovore-kisbabat-szeretnenek.htmlLehet, hogy ez lesz Vajna Timi utolsó szépségversenye? Az idei évre van már csak licence, még gondolkodik rajta, jövőre folytatja-e. De nem ez az egyetlen dolog, amiben komoly döntést kell hoznia.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.