Sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik

Forrás: AFP, Instagram/chethanx -
Tom Hanks Laurence Fishburne Jon Bon Jovi család sztárok Marlon Brando szégyen gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„A fiú nem bűnhődik az apa bűne miatt, az apa sem bűnhődik fia bűne miatt” – mondja Ezékiel könyve. A következő híres apák, ha nem is bűnhődtek vagy bűnhődnek gyerekeik hibái miatt, de az biztos, hogy egy-egy botrányosabb húzásuk után azért egy kicsit elszégyellik magukat. Jöjjenek a sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik.

Jon Bon Jovi legrosszab rémálma: lánya túladagolta magát

Jon Bon Jovi 1989-ben vette feleségül középiskolai szerelmét, Dorothea Rose Hurley-t, házasságukból négy gyermekük született, két lány és két fiú. Az énekes példás családapaként éli életét, a családi harmóniára azonban az elmúlt években gyakran vetült árnyék, az 1993-ban született lány, Stephanie Rose balhéi miatt.

A lány az egyetemi évei alatt közeli batárságba került a kemény drogokkal, és a helyzet odáig fajult, hogy 2012-ben majdnem meghalt, amikor a kollégiumban túladagolta magát heroinnal. Stephanie-ra eszméletlenül találtak a szobájában, azonnal kórházba vitték, és csak a szerencsének köszönheti, hogy meg tudták menteni az életét. A kórházi rehabilitáció után elvonóra ment, aminek – és szülei töretlen támogatásának – hála ma már teljesen megszabadult függőségétől.

Bon Jovi lányával, Stephanie Rose-zal Forrás: AFP

A keresztapa gyermekei: a Brando-tragédia

Marlon Brando az egyik legnagyobb színészlegenda, akinek legendásan tragikus családi élet jutott. Az 1970-ben született lánya, Cheyenne élete hamar kisiklott, kamaszkorában gyógyszer- és drogfüggővé vált. Húszévesen beleszeretett egy Dag Drollet nevű fiúba, akitől teherbe esett, és beköltöztek Marlon Brando lakásába Los Angelesben, ahol 1990-ben Brando fia, Cheyenne féltestvére Christian agyonlőtte Dag Drolletet. Christian tagadta, hogy előre megfontolt szándékkal ölt volna, állítása szerint véletlenül sült el a pisztoly, amivel csak megfenyegette a másik férfit, mivel az állítólag megverte Cheyenne-t. Az egyébként is labilis idegállapotú Cheyenne elméje Dag halála után megbomlott, skizofréniát diagnosztizáltak nála, öt évvel a történtek után pedig, amikor elveszítette Tuki nevű fia felügyeleti jogát, felakasztotta magát.

Marlon Brando fiával, Christian Brandóval az ítélet kihirdetése után Forrás: AFP

Christian Brandót a bíróság 1990-ben gyilkosság vádjával elítélte, 1996-ban szabadult, egy évvel az után, hogy húga felakasztotta magát. 2001-ben Christian ismét bajba került, őt gyanúsították szeretőjének – aki a színész Robert Blake felesége volt – a megölésével, de bizonyítékok hiányában végül nem emeltek vádat ellene. 2005-ben felesége, Deborah súlyos bántalmazása miatt állt bíróság előtt. Christian súlyos betegség után 2009-ben, 49 évesen hunyt el.

Laurence Fishburne mocskos kis titka: a pornós lánya

Laurence Fishburne-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, az Emmy- és Tony-díjas színészt tömérdek szerepben láthattad már a mozivásznon. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy 1991-ben született lányával, Montanával 2010-ben megszakította a kapcsolatot, mert az akkor 19 éves lány elkezdett pornófilmekben szerepelni. A lány pornós karrierje azonban hamar befuccsolt, két emlékezetes szexvideó után nem folytatta tovább a szakmát.

Laurence Fishburne és pornós múltú lánya, Montana Forrás: AFP

Tom Hanks és Chet Hanks – a család fekete báránya

Tom Hanks a hollywoodi színészgárda egyik legszerethetőbb karaktere, akinek élete mindig is mentes volt a botrányoktól – nem úgy lázadó fia élete. Hanksnek egyébként összesen négy gyermeke van: kettő első feleségétől, Samantha Lewestól, és kettő jelenlegi nejétől, Rita Wilsontól. A szóban forgó botrányhős pedig a második házasságából, 1990-ben született Chester Marlon "Chet" Hanks. A fiú állítólag 16 éves kora óta küzd drogfüggőséggel, emiatt és egyéb balhéi miatt pedig többször összetűzésbe került már a törvénnyel. A wannabe rapper tavaly például a dél-angliai Gatwick repülőtér közelében egy négycsillagos szállodában 2000 fontnyi (kb. 820 ezer forint) kárt okozott azzal, hogy a szobájában található tévét a falhoz vágta, és poharakkal dobálta a fali tükröt.

Tom Hanks és Chat Hanks Forrás: AFP, Instagram/chethanx
Hogyan érd el, hogy gyermekedből felnőtt korában ne legyen se áldozat, se erőszaktevő?http://www.life.hu/csalad/20161114-egy-edesanya-levele-hogyan-erjuk-el-hogy-gyermekunkbol-sem-aldozat-sem-eroszaktevo-ne-valjon.htmlA Guardianben jelent meg egy édesanya levele, amelyben azzal kapcsolatban ír, miként is neveli gyermekeit már egészen születésüktől fogva arra, hogy a szexuális erőszakot semmilyen szinten ne tartsák majd felnőtt korukban természetesnek. CsaládThinkstockFelvonulás a nők elleni és családon belüli erőszak áldozataiért - Kezdődik a 16 Akciónaphttp://www.life.hu/csalad/20161124-16-akcionap-a-nok-elleni-eroszak-ellen-nane-egyesulet.htmlNovember 25-én, azaz a nők elleni erőszak felszámolásának világnapján veszi kezdetét a 16 Akciónap nevű nemzetközi kampánysorozat, melynek célja, hogy felhívják a nyilvánosság figyelmét a a nők elleni erőszakos esetek súlyosságára, és az áldozatokkal való szolidaritás kifejezésére buzdítsanak. Család--A nap, amikor véget ért a házasságom: "Bűntudatom volt, amikor befeküdtem a férjem mellé"http://www.life.hu/csalad/20161111-a-nap-amikor-veget-ert-a-hazassagom-sorozat-amikor-a-feleseg-lepett-felre.htmlA következő levélírónk - a korábbi történetekkel ellentétben - nem az elhagyott fél szempontjából meséli el házassága végét. Ebben az esetben ő volt az a fél, aki véget vetett addigi közös életüknek. CsaládThinkstock5+1 tipp, hogy idén ne stresszelj az ünnepek alatthttp://www.life.hu/csalad/20161114-iden-stressz-helyett-legyen-valoban-orom-az-unnep-tippek-trukkok-adventre.htmlA karácsony a szeretet ünnepe – ezzel együtt sajnos az egyik legstresszesebb időszak az évben. Van, akinek ez a stressz inkább örömteli várakozás, de van, akinél már az elviselhetőség felső határát súrolja. Ha te is az utóbbi csoportba tartozol, vegyél egy nagy levegőt, és az alábbi tippek segítségével próbáld meg idén nyugisabban átvészelni az adventi időszakot. CsaládOrigoAz internet újgenerációs rémei: az anyákhttp://www.life.hu/csalad/20161115-anyatipusok-az-interneten.htmlÓ, igen. Az internet, kérem, fegyver, altató, extasy, heroin és antidepresszáns. Ki mire használja, kinek mire van szüksége épp. Egy anya, aki kiaknázza a benne rejlő egészséges lehetőségeket, csak nyerhet, de akit beszippant a virtuális társasági élet, az elveszik, és rémmé változik. CsaládThinkstock"Senki nem mondta, hogy lehet, hogy idő előtt megszületik a baba" - Egy koraszülött kislány történetehttp://www.life.hu/csalad/20161115-koraszulottek-vilagnapja-alkalmabol-a-koraszulott-petra-tortenete.htmlPetra csodával határos módon egy ép, egészséges és eleven négyéves kislány. Igen, csodával határos módon, Petra ugyanis csupán 27 hetet töltött édesanyja pocakjában, az apró baba mindössze 600 grammos volt, amikor világra jött. A koraszülöttek világnapja alkalmából Fekete-Körömi Eszterrel, Petra anyukájával beszélgettem. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.