Megszületett Ashton Kutcher és Mila Kunis második gyermeke

Forrás: Harry How / Getty Images North America / AFP -
Ashton Kutcher Mila Kunis megszületett gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több forrás is megerősítette a hírt, miszerint Ashton Kutcher és Mila Kunis második gyermeke megszületett. A baba és a mama is jól vannak, de ennél több információ egyelőre nem került ki a boldog családról..

Hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, de több forrás is azt állítja, hogy Ashton Kutcher és Mila Kunis második gyermeke megszületett. A pár természetesen határtalanul boldog, szerencsére a baba és a mama is jól vannak. Annál is inkább örülhetnek, hiszen ezúttal egy kisfiú érkezett a családba.

Megszületett Ashton Kutcher és Mila Kunis második gyermeke Forrás: Harry How / Getty Images North America / AFP

Mila Kunis és Ashton Kucher első gyermeke ugyanis egy kislány lett, aki most már eljátszhatja a nagy nővér szerepét. A baba nevéről sem nyilatkozott még a kibővült család, ahogy a születés tényéről sem, de reméljük nem kell sokat várnunk - írja az E! News. Az azonban szinte biztos, hogy egyhamar nem pillanthatjuk meg a csecsemőt, ugyanis előző gyermekük születésekor is sokat kellett várniuk a rajongóknak arra, hogy megmutassák a gyermeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.