Csobot Adél: "A kisfiamra az édesanyám vigyáz"

Forrás: Nanasi Pal -
karácsony Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy érzi magát Sztárban sztár + 1 kicsi ítészeként, ki vigyáz az adás alatt a kis Nátánra, hogyan készülnek Bencével a karácsonyra, és hogy mikor is költöznek Németországba.

"Álomszerű, hogy ott ülhetek, óriási megtiszteltetés" - nyilatkozta Adél, aki vasárnap fél három körül érkezik a stúdióba. "Míg készülődünk, ráhangolódunk az estére. Imádom a csapatot, akikkel együtt dolgozom. A kisfiamra olyankor az édesanyám vigyáz, aki élvezi, hogy szükség van rá. Nátán néha ébren vár, míg hazaérek. Már olyan nagyfiú" - mesélte a szerencsés kismama, akinek kisfia boldog, kiegyensúlyozott baba.

Bence, Nátán és Adél Forrás: Nanasi Pal

"Nem tudom, hogy ez szerencse kérdése-e. Sokat számít, hogyan reagálsz, hogyan éled meg a problémákat. Kiegyensúlyozott életet élünk, szerintem ezt tükrözi vissza a gyermekünk.

"Karácsonykor külföldre utazunk" - árulja el Adél, aki már jó ideje csinosítgatja, díszíti az otthonukat, mivel rajong az ünnep hangulatáért. "Karácsonyi lázban égek, mindig nagyon várom. Sütnöm, főznöm nem kell, mert elutazunk Németországba és Romániába, de segíteni azért fogok. Nem repülünk, autóval megyünk, de nekünk ez nem fárasztó, meg sem kottyan. Ebben is az számít, hogyan állsz hozzá. Mi oda haza megyünk, ott élnek a szüleink, akik nekünk a legfontosabbak. Nátán még nagyon picike, miatta mégis megpróbáljuk a legtöbbet kihozni az ünnepből. De annál fontosabb nincs, mint hogy együtt van a család."

A büszke apuka, Istenes Bence Forrás: Instagram/Csobot Adél

És persze felmerült, hogy Adél és párja, Istenes Bence korábban azt nyilatkozták, januárban költöznek Németországba. A Sztárban sztár+1 kicsi azonban csak februárban fejeződik be.

"Ezért is nem mondtuk, hogy januárban. Azt érthették félre, hogy jövőre, ami nem a januárt jelenti. Majd csak tavasszal költözünk. De semmit sem szeretnénk felégetni magunk mögött, folyamatosan szeretnénk hazajönni" - nyilatkozta a fiatal énekesnő.

Bolondozás és megható pillanatok - Így karácsonyoztak tavaly a sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20161209-igy-karacsonyoztak-tavaly-a-sztracsaladok.htmlNem telhet el karácsony családi fotók nélkül: fával pózolás, ajándékbontogatás és persze tömérdek mennyiségű szelfi. Nincs ez másképp a sztárok világában sem, ők is imádják a nagyérdeművel megosztani intim ünnepi pillanataikat. A következőkben a legjobb tavalyi karácsonyi képekből válogattunk. Család--Különleges karácsonyi élvezet - Készíts isteni ünnepi koktélokathttp://www.life.hu/csalad/20161208-kulonleges-koktelok-az-unnepekre.htmlIdén karácsonykor lepd meg valami igazán különlegessel a vendégeidet, készíts nekik hamisítatlan ünnepi ízvilágú koktélokat. A következőkben öt olyan karácsonyi koktélreceptet gyűjtöttünk össze, amelyek között a kezdő és a haladó wannabe mixerek is találhatnak kedvükre valót. Család--Gerard Piqué cukiskodásától beindult a tejünkhttp://www.life.hu/csalad/20161210-gerard-pique-a-barcelona-focistaja-cukiskodasatol-beindult-a-tejunk.htmlShakira és Gerard Piqué kapcsolatáról, családjáról és tüneményes fiairól csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni. Bármit posztolnak, attól kiakad a cukiságmérő, és így történt ez most is.Család"Évekig Doszpot Péter szeretője voltam"http://www.life.hu/csalad/20161209-doszpot-peter-11-evvel-ezelott-ismerkedett-meg-leendo-felesegevel-evelinnel-szeretok-voltak.html11 éve ismerte meg Doszpot Péter Evelint. Ma már férj és feleség, de kapcsolatuk nem volt mindig törvényes. CsaládMTI/Soós LajosKucsera Gáborék Afrikában várták a Mikulásthttp://www.life.hu/csalad/20161209-kucsera-gaborek-egy-egzotikus-szallodaban-vartak-a-telapot.htmlKucsera Gábor és családja egzotikus hangulatban várták a Mikulás érkezését. CsaládOrigoEgy anya vallomása, aki elveszítette a fiáthttp://www.life.hu/csalad/20161207-egy-edesanya-levele-halott-fiahoz.htmlA The New York Timesban jelent meg az alábbi levél, amelyben egy édesanya arról vall, miként volt képes tovább élni azok után, hogy elveszítette a fiát. Szívszorító sorok következnek. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.