Csobot Adél és Istenes Bence készülnek a karácsonyra

karácsony Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a karácsony különlegesebb Csobot Adél és Istenes Bence életében, mint az eddigiek, hiszen ez lesz a kis Nátán első ünnepe. A fiatal pár már meg is kezdte a készülődést, a karácsonyfát is beszerezték.

Mindenki karácsonyi lázban ég, hiszen már nincs olyan sok idő hátra az ünnepekig. Csobot Adél és Istenes Bence is készülődnek, hiszen nekik idén különlegesebb lesz a karácsony, mint eddig bármikor. Most már ugyanis hárman vannak, gyermekük még nagyon pici, de bizonyára így is szeretnék számára varázslatossá tenni ezt az időszakot.

Ebben az évben már szülőként készülnek a karácsonyra Forrás: Istenes Bence / Facebook

A fiatal pár be is mutatta, miként készülnek az ünnepekre. Istenes Bence és Csobot Adél is kivette a részét az előkészületekből. A műsorvezető és szerelme először is felkerekedtek, hogy közösen kiválasszák az otthonukat ékesítő, legmegfelelőbb karácsonyfát, amit Bence a vállára vetve cipelt haza.

Adél pedig a mézeskalácssütésbe fogott bele, amiről ő is az Instagram-oldalán tájékoztatta rajongóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.