Pink megmutatta pucér pocakját a világnak

Forrás: Robyn Beck / AFP -
fotó terhesség Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahhoz képest, hogy Pink egy darabig titkolta a nyilvánosság elől második terhességét, most egy pucér fotót villantott magáról az Instagramon. 

Pinktől már megszokhattuk, hogy szereti feszegetni az emberek tűréshatárát. Egyszer egy szabadszájú dalszöveggel, máskor egy merész hajkoronával borítja ki a népet, de öltözködési stílusa is időnként kiveri a biztosítékot. Mégis elnézzük neki, hiszen ő Pink. Ám a mostani fotó mindamellett, hogy merész, egyben elképesztő cuki is.

Pink merész fotót posztolt második terhességéről Forrás: Robyn Beck / AFP

Pink egy laza fehér vászonnadrágban ül, háta mögött feltehetőleg kislánya bújik meg, kinek két apró kis tenyere a mama pucér pociján pihen. Az édesanya pedig saját kezeivel takarja el kendőzetlen melleit. Mindez párosul egy kevés keleties hangulattal.

the snuggle is real :@deborahandersoncreative hair: @pamwiggy hands: willow sage

P!NK (@pink) által közzétett fénykép,

Bizonyos információk szerint a híres énekesnő szívesen venné, ha az 5 éves kislánya után most egy fiúnak adhatna életet, de nem akarja előre tudni a gyermek nemét, mellyel az édesapa is egyetért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.