Sebestyén Balázs így bújócskázik a kisfiával, Noellel

Forrás: Fb / Morning Show -
fotó kisfiú család Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rádiós műsorvezető nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, főleg, ha a gyermekeiről van szó. Most viszont újból kivételt tett. 

"Tegnap bújócskáztunk Noellel! Imádom, ahogy gondolkodik! Ha nem látlak, te sem látsz! 5 percig ült a szekrényben mozdulatlanul!" – írta a fotó mellé Balázs, aki persze nagyon büszke édesapa. A Reggeli Show-ban több alkalommal is mesélt a gyermekeiről, sőt egyszer egy pillanatig láthattuk is a kicsit, amint éppen otthon táncolt. Nagyon cuki a kisfiú, ezt leszögezhetjük!

Sebestyén Balázs szerint így néz ki egy prosztatavizsgálat

A népszerű rádiós trió úgy gondolta, érdemes lenne élőben is megmutatni a nézőknek, szerintük hogyan néz ki egy prosztatavizsgálat.
Bereczki Zoli a kislányával lesz szenteste http://www.life.hu/csalad/20161211-bereczki-zoli-szamara-nagyon-fontos-a-karacsony-vele-lesz-karacsonykor.htmlAz ország egyik legnépszerűbb színművésznek nagyon fontosak az ünnepek, főleg azért, mert kislánya is vele lesz ezekben a napokban. Család--Horváth Éva kisbabát vár http://www.life.hu/csalad/20161213-horvath-evanak-kisbabaja-lesz-igy-jelentette-be-a-modell-foto.htmlA 38 éves műsorvezető a közösségi oldalán jelentette be, hogy gyermeket hord a szíve alatt. CsaládOrigoRókusfalvy Lili első babáját várja http://www.life.hu/csalad/20161125-rokusfalvy-lili-kisbabat-var-az-ismert-musorvezeto-petofi-tv.htmlRókusfalvy Pál lánya élő adásban jelentette be, hogy első gyermekét várja. A fiatal műsorvezető ragyog a boldogságtól. CsaládOrigoSom-Balogh Edina kislányt hord a szíve alatt http://www.life.hu/csalad/20161103-som-balogh-edina-kislanya-lesz-a-csinos-szinesznonek-igy-varjak-a-picit.htmlA csinos színésznő nem is lehetne ennél boldogabb, hiszen egy gyermekkori álma válik valóra: végre kislányos anyuka lesz. Család--Szandi: "Úton-útfélén szoptattam"http://www.life.hu/csalad/20161102-szandi-az-enekesno-oszinte-vallomasa-nyilvanosan-sosem-etette-gyermeket-az-enekes.htmlAz énekesnő természetesen mindig azonnal megetette gyermekeit, ha éhesek voltak, a nyilvános szoptatást azonban igyekezett elkerülni. Család--90 dekásan született, most így néz ki a kislány - FOTÓK!http://www.life.hu/csalad/20161028-90-dekasan-jott-a-vilagra-az-orvosok-nem-sok-eselyt-adtak-neki-foto.htmlAgnes Poppy Taylor-Hatt már a születésekor halálra volt ítélve, az orvosok nagyon hamar lemondtak róla. A csöppség azonban megcáfolta a dolgot. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.