Weisz Fanni karácsonykor sem látogatta meg a családját

Forrás: Polyák Attila/Origo -
karácsony Weisz Fanni család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni elköltözött a családjától, már több mint egy éve él együtt a barátjával, aki a jelek szerint nincs jó hatással a siket modellre. Fanni megszakította a kapcsolatot a családjával, a nagymamája temetésére sem ment el. 

A Bors most a vőlegény, Péter baráti társaságától szerezte az információt, miszerint Fanniék nem mentek el karácsonykor a Pécsre a lány családjához. A jelek szerint teljesen elfelejtette azokat, akiknek az életét és a karrierjét köszönheti.

Weisz Fanni karácsonykor sem látogatta meg a családját Forrás: Polyák Attila/Origo

"Nem jártak Pécsen, eszükbe sem jutott, és ez már nekünk is furcsa picit. Péter rokonaival, barátokkal ünnepeltek, így a lányt hiába várta haza édesanyja, Ágnes, siket testvére, Gábor, nagyszülei, rokonai, sem ő, sem egy jókívánság nem érkezett tőle. Egymásról Péterrel persze nem feledkeztek meg" – árulta el egy barát.

Kisbabát vár Kozák Danutahttp://www.life.hu/csalad/20161226-kozak-danuta-kajakos-terhes-kisbabat-var.htmlAz ötszörös olimpiai bajnok kajakos, Kozák Danuta nyilvános közösségi oldalán bejelentette, hogy várandós.CsaládIstenes Bence helyes, és jól áll a kezében a babakocsihttp://www.life.hu/csalad/20161226-istenes-bence-musorvezeto-kezeben-jol-all-natan-babakocsija.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Bence és Adél az ünnepek alatt Erdélybe és Németországba is ellátogattak, a sok karácsonyi ünnepség alatt pedig rendesen falatoztak is, ahogy illik. CsaládOrigoBébibumm Hollywoodban - 2016-ban minden valamirevaló sztárnak gyermeke születetthttp://www.life.hu/csalad/20161222-2016-ban-szuletett-sztrababak.html2016-ban igazi bébibummcunami söpört végig Hollywoodon – annyi celebbaba született, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket. Az alábbiakban megpróbáltuk nagyjából összeszedni, mikor melyik sztárcsalád bővült 2016-ban. CsaládOrigoLajtai Kati gyönyörű üzenetet küldött rajongóinakhttp://www.life.hu/csalad/20161225-lajtai-kati-enekesno-gyonyoru-uzenetet-kuldott-rajongoinak.htmlLajtai Kati nyilvános közösségi oldalán tette közzé ünnepi üzenetét, melynek a Karácsonyi méladerű címet adta. Család--Gönczi Gábor: "Nemsokára érkezik még egy gyermek, egy kislány"http://www.life.hu/csalad/20161225-gonczi-gabor-egy-interjuban-meselt-kisfiarol-aronrol.htmlA Tények műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak a kisfia, Áron még csak öthetes, de máris felforgatta a család életét. A büszke apuka természetesen új éltük minden percét élvezi, még akkor is, ha mostantól Áron irányít.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoGyörgy herceg és Sarolta képei a legszebb karácsonyi ajándékokhttp://www.life.hu/csalad/20161225-vilmos-es-katalin-vasarnap-delelott-elmentek-a-bucklebury-i-misere.htmlMint ismeretes, idén Vilmos herceg és családja komoly döntést hoztak. Katalinnal és a csemetékkel ugyanis távol maradtak a szokásos királyi karácsonyi ünnepségről, hogy a Middleton családdal töltsék az év legmeghittebb napjait. Ettől függetlenül vasárnap délelőtt elmentek a buckleburyi misére. Család--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.