Megszületett az 50 éves Janet Jackson gyermeke

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
Születés gyermek Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a tavaly májusban napvilágot látott hír, miszerint Janet Jackson 50 évesen várja első gyermekét. Az énekesnő terhessége kora ellenére rendben lezajlott és január 3-án életet adott kisfiának, aki az Eissa Al Mana nevet kapta.

Senki nem számított már arra, hogy Janet Jacksonnak gyermeke fog születni, mégis megtörtént. A sztárról tavaly májusban derült ki, hogy terhes, és mindenki aggódva figyelte az énekesnő állapotát, már csak a kora miatt is. A világsztár több mint 30 kilót hízott várandóssága alatt, de végül szinte minden komplikáció nélkül lezajlott a szülése is.

Megszületett Janet Jackson kislánya Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Janet Jackson január 3-án életet adott első gyermekének, amit menedzsere is megerősített. Kisfia az Eissa Al Mana nevet kapta, és arról is tájékoztatták a rajongókat, hogy a baba és a mama is jól vannak. A sztár várandóssága alatt azonban felmerült az a pletyka, hogy már van egy eltitkolt lánya, akit 20 évesen szült és nem ő nevelt fel.

Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak http://www.life.hu/sztarok/20170102-jennifer-lawrence-es-jeremy-irons-magyarorszagra-jon.htmlTom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. TV + SztárokOrigoKevin 2017-ben már a TV2-n karácsonyozikhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-andy-vajna-szerzodes-a-reszkessetek-betorok-a-tv2-kepernyojen.htmlBár eddig minden évben az RTL Klubon volt látható a népszerű filmsorozat, a reszkessetek betörők!, 2017-től megváltoznak a dolgok. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsának Liptai Claudia jósnője segíthttp://www.life.hu/sztarok/20170104-demcsak-zsuzsa-liptai-claudia-josnojehez-jar.htmlDemcsák Zsuzsa nagyon reméli, hogy 2017 az ő éve lesz, és megtalálja társát. A cél érdekében egy rontás elleni fonalat is visel csuklóján, pontosan olyat, amilyet Liptai Caldia, aki mint tudjuk, most nem is lehetne boldogabb.TV + SztárokOrigoL.L. Junior eljegyezte új szerelmét, aki Körtvélyessy Zsolt színész lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170104-l-l-junior-kortvelyessy-zsolt-lanyat-jegyezte-el.htmlHét évig tartott a kapcsolat L.L. Junior és gyermekeinek anyja között, de tavaly októberben kiderült: már hónapok óta nincsenek együtt. Azóta a rapperre már rá is talált az új szerelem. A Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányával jött össze, és már az eljegyzés is megtörtént. TV + Sztárok--Csúnyának találták őket, mégis sikeresek lettek http://www.life.hu/sztarok/20170102-sztarok-akiket-csunyanak-talaltak-hollywood-csillogo-vilagaba.htmlBár Hollywood csillogó világába sokan szeretnétek bekerülni, a kemény rostákon végül nagyon kevesen jutnak át. Néhány ma már sikeres világsztár pont itt hasalt el, sőt volt olyan is, akit csúnyának vagy kövérnek neveztek a castingoltató egyének. Íme, a meglepő lista! TV + Sztárok--Erre a rossz szokására nem büszke Voksán Virág - Megfogta, hogy változtathttp://www.life.hu/sztarok/20170103-voksan-virag-elarulta-mi-a-rossz-szokasa.htmlVoksán Virág elmesélte mi az a rossz szokása, amire egyáltalán nem büszke. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.