16 órán keresztül vajúdott Boggie a szülőszobán

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Csemer Bogi Boggie szülés vajúdás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő 2016 utolsó napjaiban adott életet kislányának, de a kicsi nem akart egyhamar kijönni édesanyja pocakjából. 

2016. december 30-án született meg Csemer Boglárka kislánya, Lenke. Nem csoda, hogy ezek után az énekesnő és férje is úgy gondolják, hogy nekik indult a legboldogabban a 2017-es év.

Csemer Boglárkának nem volt egyszerű a szülés, 16 órán át vajúdott Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A 16 órás vajúdás természetesen kimerítette az énekesnőt, de orvosai szerint első gyermek esetében ez szinte általános. Szerencsére sikerült természetes úton megszülnie a kislányt, és férje is végig ott volt mellette, ami nagy segítségnek bizonyult. - mesélte egy televíziós interjújában Bogi.

Azt is elárulta, hogy most sokkal sírosabb, mint a terhesség alatt volt, ám ezek természetesen csak és kizárólag örömkönnyek. A kisbabáról már képet is mutatott, melyet itt tudsz megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.