George Clooney apa lesz: Neje ikrekkel terhes

Forrás: AFP/Valerie Macon -
George Clooney Amal Clooney ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most épp nem Jennifer Aniston, vagy Katalin hercegné terhességét vették elő újra, hanem Amal Clooney várandósságáról szólnak a hírek.

A brit Daily Star szerint ugyanis a libanoni származású ügyvédnő egyik bejrúti barátja állítja, hogy Amal ikreket vár. A neve elhallgatását kérő személy szerint Clooney felesége a legnagyobb titokban hordja a babákat, méghozzá olyannyira, hogy a hatodik hónap dacára nem is látszik rajta semmi.

Amal és George Clooney Forrás: AFP/Valerie Macon

Nem meglepő, hogy a meglehetősen szenzációgyanús Clooney-ikrek létezését és érkezését a házaspár részéről hivatalosan még senki sem erősítette meg.

Nyílt levél egy apóshoz, aki utálja a menyéthttp://www.life.hu/csalad/20161216-nyilt-level-az-aposomhoz-aki-gyulol-engem.htmlEgy megromlott rokoni kapcsolat megmérgezheti az egész család életét - ezt pedig most olvasónk saját bőrén is megtapasztalja. A következő levelet apósához címezte, akivel jó ideje nem találják már a közös hangot. CsaládThinkstockVégre megmutatta kisbabáját Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/csalad/20170104-ashton-kutcher-babajarol-kepek-keszultek.htmlNem önszántukból mutatták meg második gyermeküket, de egy szemfüles lesifotósnak hála, lencsevégre kapták az immáron 4 fős családot. CsaládNorthfotoMegszületett az 50 éves Janet Jackson gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170104-az-50-eves-janet-jackson-megszulte-elso-gyermeket.htmlMindenkit meglepett a tavaly májusban napvilágot látott hír, miszerint Janet Jackson 50 évesen várja első gyermekét. Az énekesnő terhessége kora ellenére rendben lezajlott és január 3-án életet adott kisfiának, aki az Eissa Al Mana nevet kapta. Család--Január végén érkezik a 49 éves magyar sztármama kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170104-fejos-eva-januar-vegen-ad-eletet-elso-gyermekenek.htmlNovemberben számoltunk be róla, hogy 49 évesen vár babát Fejős Éva. Az írónő azóta folyamatosan tájékoztatja követőit állapotáról. Család--Bochkor Gábor: "Nóri tart össze minket"http://www.life.hu/csalad/20170104-bochkor-gabor-a-halalrol-penzrol-as-varkonyi-andrearol-nyilatkozott.htmlMeglepő kijelentéseket tett az 52 éves rádiós műsorvezető. Kiderült, egyre többet gondol a halálra, édesapja ugyanis fiatalon, 56 éves korában hunyt el, ez pedig néha aggodalommal tölti el. Emellett beszélt arról is, hogy ha Nóri nem születik meg, talán nem is lennének együtt Várkonyi Andival. CsaládOrigoŐk lettek 2016 legbefolyásosabb tinédzsereihttp://www.life.hu/csalad/20170103-2016-legbefolyasosabb-tinedzserei.htmlTényleg nem csak a húszéveseké a világ, sőt! Úgy tűnik, egyre nagyobb teret hódítanak a 14 évesek – jól mutatja ezt a Time magazin legújabb listája, amiben az elmúlt év legsikeresebb fiataljait válogatták össze. A listán összesen harmincan kaptak helyett, a következőkben bemutatjuk az öt legmenőbb tinédzsert. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.