Egyedül hagyja családját Istenes Bence

Forrás: Instagram/adelcsobot -
Csobot Adél Istenes Bence utazás Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly próbatétel elé állítja Istenes Bence munkája a párkapcsolatukat: több mint egy hónapra egyedül hagyja Adélt és közös kisfiukat, Nátánt. Bence lesz ugyanis a hamarosan újrainduló Survivor túlélőreality műsorvezetője, így a világ másik felére utazik.

Bence napokig gonokozott, nagyon nehezen hozta meg a döntést, hogy ilyen hosszú időre távol legyen a családjától, de végül Adél beszélte rá, hogy vállalja el a feladtot.

Istenes Bence és családja Forrás: Instagram/adelcsobot

"Életemben ez volt ez első eset, hogy értelmet nyert az "egyik szemem sír, a másik nevet" kifejezés. Elsőre azt gondoltam, mekkora fejlődési lehetőség ez a műsor és milyen jó, hogy a csatorna rám gondolt. Ám egy pillanat múlva az ugrott be, hogy mi lesz a családommal. Adéllal nagyon sokat beszélgettünk, mérlegeltünk, de végül arra a döntésre jutottunk, hogy ezt bevállaljuk, hiszen egy ilyen lehetőségre igent kell mondani. Úgy érzem, a kapcsolatunk ezt is kibírja. Szerencsére jól megvagyunk, annyira kerek az egész, hogy hihetetlen. Egy ilyen lehetőséget pedig nem lehet kihagyni. A legszívbemarkolóbb számomra, hogy az egyéves születésnapján nem leszek itt. Nátán most olyan időszakban van, hogy hirtelen feláll, elindul, most jönnek a fogai, így félő, hogy ezeken nem leszek jelen, amiket nagyon sajnálok. Adél, a nagypapám és az én harmincadik születésnapom is beleesik ebbe az időbe" - mondta Blikknek Bence.

Adél egyébként nagyon sokszor hazautazik Erdélybe a családjához, amikor Bence külföldön van.

Szabó Zsófi nagyon összeveszett édesanyjával - Szóba sem álltak egymássalhttp://www.life.hu/csalad/20170119-szabo-zsofi-roma-ferje-miatt-veszett-ossze-edesanyjaval-palmaval.htmlSzabó Zsófi édesanyja, Pálma nem volt biztos benne, hogy lánya jól döntött, amikor roma férfivel jött össze. Család--Betegen feküdt a 12 éves fiú, amikor az anyja megerőszakoltahttp://www.life.hu/csalad/20170118-betegen-fekudt-a-12-eves-fiu-amikor-az-anyja-megeroszakolta.htmlElvette fia gyerekkorát az az anya, aki három éven át rendszeresen megerőszakolta őt. Az ausztrál férfi húsz éven át titkolta szörnyű múltját.CsaládThinkstock1985-ben elrabolt testvéreket találtak meg: nem biztos, hogy találkoznak apjukkalhttp://www.life.hu/csalad/20170118-1985-ben-elrabolt-kelly-es-kimberly-kerult-elo-anyjuk-vitte-el-oket.html32 évvel ezelőtt veszett nyoma Kimnek és Kimberlynek. Apjuk éveken át kerestette őket hiába, de nem adta fel a reményt. A rendőrség két nappal karácsony előtt kapott új információt a testvérekről, ennek nyomán sikerült megtalálniuk! Az anyjukat vádolják az emberrablással. Család--Nőként a startupok világában - Interjú Rutkai Zsófivalhttp://www.life.hu/csalad/20170116-nok-a-startupok-vilagaban-interju-rutkai-zsofival.htmlPárkányi Orsihoz hasonlóan, Rutkai Zsófinak is régi nagy álma volt egy saját cég létrehozása. Álmát egy idehaza még meglehetősen új struktúrán keresztült valósította meg: egy startup gyár berkein belül próbálgatja szárnyait. Nőként a startupok világában című minisorozatunk második része következik. Család--Megtette első lépéseit a jégen Berki Nati http://www.life.hu/csalad/20170118-berki-natasa-zselyke-eloszor-korcsolyazott.htmlA kis Nati életében először korcsolyázott: szülei cuki képekkel és videókkal örökítették meg a soha vissza nem térő pillanatot. CsaládOrigoJelentkezett Angelina Jolie örökbe fogadott lányának igazi anyja: felvenné a kapcsolatot a gyerekkelhttp://www.life.hu/csalad/20170118-angelina-jolie-orokbefogadott-lanyanak-zaharanak-igazi-anyja-beszelni-szeretne-lanyaval.htmlTöbb örökbe fogadott gyermeke is van Angelina Jolie-nak, az egyik kislány vér szerinti anyukája most szeretné felvenni kapcsolatot a lányával. Zahara édesanyja csak annyit akar, hogy hadd beszélhessen a gyermekével. CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.