Geri Halliwell gyermeke George Michael után kapta a nevét

Forrás: AFP/Max Nash -
Geri Halliwell George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton született meg Geri Halliwell és Christian Horner első közös gyermeke. Egészséges, szép kisbaba, aki George Michael után kapta az egyik keresztnevét. 

Megszületett Geri Halliwell második gyermeke, aki a Montague George Hector Horner nevet kapta. A kicsi szombaton látott napvilágot, teljesen egészséges, és szerencsére az édesanyja is jól van.

Az énekesnő boldogan posztolta ki a születés hírét a közösségi oldalára, hogy megoszthassa kedvelőivel az örömét. A fekete-fehér képen egy aprócska talpat láthatunk, mellette pedig a szöveget:

"Ma reggel megérkezett Montague George Hector Horner, BlueBell és Olívia gyönyörű kisöccse"

Montague George Hector Horner arrived this morning, a beautiful little brother for Bluebell and Olivia #amazing-day #grateful #monty

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,

Az egykori Spice Girl azt is elárulta, hogy mi alapján választották ki a keresztneveket: A Montague keresztnevet azért kapta a kicsi, mert mindkét szülő Rómeó és Júlia rajongó. A második keresztnevét George Michael tiszteletére adták, akivel Geri nagyon jó kapcsolatot ápolt. A Hector pedig csak egyszerűen tetszett nekik.

So so sad , R.I.P George, a dear friend, the kindest, most generous & talented person . My thoughts are with his family.#GeorgeMichael

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,

Megszületett a 49 éves magyar sztármama kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170123-fejos-eva-kislanya-megszuletett.htmlFejős Éva megosztotta a Facebook-oldalán, hogy kislánya, Linda Zsófi megszületett. Család--Iskolai menzakörkép - Ezt eszik a gyerekek a világ különböző országaibanhttp://www.life.hu/csalad/20170120-gyerekkori-elhizas-ezt-ebedelik-vilagszerte-a-gyerekek.htmlMagyarországon minden ötödik gyerek túlsúlyos - meglepő és egyben megdöbbentő adat. Főleg, ha azt is hozzátesszük, hogy a duci gyerekek szüleinek a fele nem is gondolja, hogy gyereke súlyával bárminemű probléma lenne. Még ma is sok családban él az az attitűd, hogy a szeretetet az etetéssel lehet kifejezni - ami végül is nem is lenne akkora probléma, ha a szülő a szeretetét nem csipszekkel és csokikákkal, hanem egészséges ételekkel szeretné gyermeke tudtára adni. Család--Remekül néz ki a 87 éves Tippi Hedren – Csak úgy ragyog!http://www.life.hu/csalad/20170120-tippi-hedren-szineszno-87-eves-lett.htmlMelanie Griffith édesanyja, Tippi Hedren január 19-én lett 87 éves, és remekül néz ki. Család--Lagzi Lajcsi lánya, Bogi, gyönyörű fiatal nő lett: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170120-lagzi-lajcsi-lanya-bogi-gyonyoruszep.htmlIsmét gyűlnek a viharfelhők a mulatós zenész feje fölött, ami egész biztosan nem egyszerű a családja számára sem.CsaládOrigoIstenes Bence nem mindennapi fotót posztolt kisfiávalhttp://www.life.hu/csalad/20170120-istenes-bencenek-natan-a-legfontosabb.htmlIstenes Bence tündéri fotót posztolt a kisfiával, Nátánnal. A követők olvadoztak a kép láttán. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoDamu Roland magához akarja venni kislányát: feljelentette a gyámokathttp://www.life.hu/csalad/20170120-damu-roland-feljelentette-kislanya-gyamjait.htmlDamu Roland kislányát volt feleségének nővére neveli, a nagymama segítségével. Damu Roland azonban úgy véli, nincs jó helyen a gyermek. Szerinte a nagymama részeges, ezért megette a szükséges lépéseket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.