Gönczi Gábor címlapon mutatta meg két és fél hónapos kisfiát, Áront - FOTÓ

Forrás: Best címlap -
Gönczi Gábor címlap kisbaba gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények műsorvezetője a Best magazinnak mutatta meg két és fél hónapos kisfiát, Áront.

Gönczi Gáborról és családjáról exkluzív fotók készültek, a címlapon kívül további hat oldalt szentelt nekik a hetilap. Az újdonsült szülők részletesen beszámolnak többek között a szülésről: Gábor elmondta, milyen fantasztikusan viselte a fájdalmat a párja, Ildi. Áron természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül jött a világra.

Gönczi Gábor címlapon mutatta meg két és fél hónapos kisfiát, Áront Forrás: Best címlap


A kisfiú nagyon jó baba, az első naptól kezdve átalussza az éjszakákat, hajnali 4-5 körül kér először enni, napközben azonban nem nagyon pihen, szereti, ha folyamatosan foglalkoznak vele. Alaposan át is alakította szülei napirendjét:

"Bár minden pillanatát élvezem a gyereknevelésnek, azért ez teljesen átírta a napirendünket, sok benne a feladat. (...) Most értjük meg, hogyan alakítja át egy pár életét a gyereknevelés, és azt is, hogy ha két ember nem illik össze, vagy nem elég erős a kapcsolatuk, ez mekkora nehézséget jelenthet. (...) De Gábor csodálatos volt az első pillanattól kezdve, jól reagált a változásokra, mindig számíthatok rá" – mesélte Ildikó.

Gönczi Gábor azt mondja, hogy bár jól érezték magukat ketten is Ildivel, igazán Áron érkezésével kezdődött el az életük.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.