Két gyermek örökbefogadására kapott engedélyt Madonna

Forrás: AFP/Amos Gumulira -
ikrek örökbefogadás Malawi Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két újabb gyermek örökbefogadására kapott engedélyt Madonna Malawiban azután, hogy az elszegényedett dél-afrikai ország legfelső bírósága jóváhagyta a kérést.

Az amerikai énekesnő korábbi örökbefogadásai feldühítették a helybelieket, akik azzal vádolták a kormányt, hogy lehetővé teszi a popsztárnak a törvény megkerülését, mivel az tiltja gyermek örökbefogadását országon kívül élőknek.

Madonna a tárgyalóteremben volt, amikor a bíróság engedélyezte az örökbefogadás - közölte kedden Mlenga Mvula szóvivő. Az énekesnő egy négyéves ikerpárt, Esthert és Stellát fogadhatja örökbe.
"A bíróság elrendelte, hogy egy éven belül fel kell mutatni egy környezettanulmányt otthonáról" - közölte Mvula, hozzátéve, hogy ez az egyik feltétele az örökbefogadásnak.

Madonna és négy gyermeke 2013-ban Forrás: AFP/Amos Gumulira

Madonna a múlt hónapban cáfolta, hogy azért kereste fel Malawit, mert ismét gyermeket akar örökbe fogadni, tartózkodását a dél-afrikai országban végzett alapítványi munkájával magyarázta. Az énekesnő 2006-ban alapította meg a Raising Malawi nevű alapítványt a helyi árvaházak és más gyermeksegítő intézetek támogatására.

Az 58 éves énekesnő már két árvát fogadott örökbe a dél-afrikai országból, egy kisfiút, David Bandát 2006-ban, egy kislányt, Mercy Jamest 2009-ben, emellett van két saját gyermeke, Lourdes és Rocco korábbi kapcsolataiból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.