Így él a nő, akinek 14 gyermeke van: Videó!

Forrás: Northfoto -
nyolcas ikrek Nadya Suleman születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára sokan emlékszünk még arra az édesanyára, akinek véletlenül lett 14 gyermeke. Korábban nem volt egyszerű az életük, de most boldogabbak, mint valaha. 

Nadya Suleman 2009-ben vált híressé, amikor kiderült, hogy nyolcas ikreket vár. Már hat gyermeket nevelt, és szeretett volna egy hetediket, azonban a beültetett 12 embrióból 8 életképes kisbaba született, így lett a 41 éves nőnek egy bő focicsapatnyi csemetéje.

A nyolcasikrek most 8 évesek lettek, és ezt egy fergeteges születésnapi bulival ünnepelte meg a család. A játszóházban különleges bánásmódban részesültek a gyerekek, akik egyébként vegán életmódot folytatnak, vagyis ennek megfelelően csak válogatott ételt és tortát fogyasztottak.

Nadya Suleman 41 évesen is dögös Forrás: Northfoto

Nadya a hihetetlen terhesség után is – szerencsés testalkatának köszönhetően – bomba jól néz ki, de mivel egyedül neveli az egész családot, így egy időben megélhetési gondokkal küzdött. Még a pornózástól sem riadt vissza, hogy megteremtse a mindennapi szükségletekhez kellő összeget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.