Rubint Réka és Lara akár két tojás – Fotó!

Forrás: Polyák Attila/Life.hu -
fotó Rubint Réka Schobert Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemhiába mondják, az alma nem esik messze a fájától. Rubint Réka és Schobert Lara szinte teljesen egyformák. 

Norbi a napokban egy cuki fotót posztolt, amelyen lányával, Larával szerepel. A képre pillantva azonban nem tűnik fel azonnal, hogy Norbi nem a szeretett feleségével, Rékával pózol.

A poszt szövegéből kiderül, hogy a sztáranyuka most a kamera másik oldalán áll, hiszen ő készítette a meghitt családi fotót. Lara azonban kiköpött mása az édesanyjának, főleg a mosolya, ami olyan, mintha csak Réka mosolyogna ránk.

"Réka fotózta, és mégis mintha Vele állnék" – írja Norbi a fotóhoz. A hasonlóság anya és lánya mellett a Story-gálán is szembetűnő volt:

Forrás: Polyák Attila/Origo

A büszke édesapa teljes erőbedobással dolgozik, hiszen tévétornát indított az ATV-n. Egykor ez a műsor a Magyar Televízió egyik legnézettebb adása volt, és körülbelül 15 évig láthatták a nézők. Norbi szeretné feléleszteni ezt az egykor sikeres adást, naponta főműsoridőben mozoghatunk a fitneszguruval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.