Nagy Feró megmutatta 5 hónapos unokáját

Fotó: Mudra László - Origo -
unoka Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró kemény rocker létére teljesen ellágyult unokájától, aki már 5 hónapja csal mosolyt nagypapája arcára. A zenész leszögezte, biztosan el fogja kényeztetni a gyereket, sőt már alig várja, hogy elkezdhesse.

Nagy Feró nagypapa lett, és már el is büszkélkedett unokájával, aki még csak 5 hónapos. A kisfiú hihetetlenül mosolygós, vidám gyerek, akit a rocker egyszerűen imád. Feró igyekszik minél több időt tölteni a kisfiúval, de tevékenyen egyelőre nem vesz részt a nevelésében, mert – ahogy Feró viccesen megjegyezte – a fia még nem engedi.

Nagy Feró 5 hónapos unokája Forrás: FEM3

A rockernek ráadásul a nagymamákkal is meg kell küzdenie az unokájáért, hiszen az egész család odavan a csöppségért. Feró állítja, hogy el fogja kényeztetni a kicsit, és alig várja már, hogy együtt focizhassanak a kertben. "Megkérdezem majd, hogy apádék mit nem engednek meg, na azt nálunk majd lehet" – mondta a sztár, aki le sem tudja venni a szemét Dominikról.

Nagy Feró unokájával és fiával Forrás: FEM3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.