Megszületett Magyar Rózsa műsorvezető második gyermeke

Muzsika TV szülés Magyar Rózsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar Rózsa, a Muzsik TV műsorvezetője vasárnap adott életet második kislányának, és rögtön meg is mutatta a csöppséget.

"Örömmel értesítelek benneteket, hogy hétfőn este megszületett második kislányom, Eliza" – írta a 31 éves édesanya a Facebookján.

Rózsa első gyermeke, Petra már kétéves, és biztosan nagyon várta a kistesót. Gratulálunk!

Magyar bébiszittere rázhatta halálra az angol csecsemőthttp://www.life.hu/csalad/20170301-magyar-bebiszittere-razhatta-halalra-az-angol-csecsemot-t-viktoria.htmlAz angol ügyészség vádjai szerint T. Viktória halálra rázta a 10 hónapos Joshuát, aki ennek következtében agyvérzést kapott és meghalt. Család--Sziámi ikrek születtek Budapestenhttp://www.life.hu/csalad/20170228-lany-sziami-ikrek-szulettek-budapesten.htmlA Blikk információi szerint a lány sziámi ikrek a SOTE I. sz. Szülészeti és Nőgyászati Klinikáján születettek.CsaládKatalin hercegné terhes? - Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170228-terhes-katalin-arulkodo-fotok.htmlKatalin és Vilmos a napokban egy indiai eseményen vettek részt, ahol a hercegné igen árulkodóan viselkedett... Család--Konkoly Ági szépségkirálynő kisbabát tervezhttp://www.life.hu/csalad/20170228-konkoly-agi-kisbabat-tervez-kislanya-melle.htmlKonkoly Ági szépségkiálynő elárulta: újabb kisbabát terveznek labdarúgó férfjével. Család--Mel Gibson megmutatta újszülött kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20170228-mel-gibson-ujszulott-kisfia-video.htmlMel Gibson vége megmutatta újszülött kisfiát a nagy nyilvánosság előtt. Telefonjában lévő szmokingos fotót mutatott a trónörökösről az Oscar- gála vörösszőnyegén. Édes fotó! CsaládOrigoSzulák Andrea nyitott egy új kapcsolatrahttp://www.life.hu/csalad/20170227-szulak-andrea-szeretne-kapcsolatot.htmlSzulák Andrea már több mint egy éve egyedülálló anyukaként neveli gyermekét, míg egykori párja már továbblépett, és új családot alapított. A színésznő is szeretne egy társat, ám egyelőre senki nem jelent még meg az életében. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.