Ambrus Attila, a Viszkis rabló új életéről mesélt

Forrás: Ambrus Attila Facebook oldala -
házasság Új élet viszkis rabló család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila, az egykori Viszkis rabló ma már féltve óvja a magánéletét, most mégis betekintést engedett a mindennapjaiba.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, évek óta boldogan él a feleségével, Rékával, akivel egy sámán adta össze 2015-ben.

Az 50 éves férfi életmódot váltott, miután letöltötte a 13 éves büntetését. A börtönben diplomát szerzett, és szakmát is tanult, így lett keramikus. Egy Duna-közeli településen vettek kertes házat a 19 éves nővel, ahol a hétköznapi emberek örömteli életét élik.

Ambrus Attila nagyon boldog az új életében Forrás: Ambrus Attila Facebook oldala

"Én kerámiákat készítek, még a börtönben tanultam ki a szakmát, ő meg ruhákat tervez és árul, kéthetente piacozunk, bepakolunk az autóba, és irány Pécs, Eger, Sátoraljaújhely, Baja" – mesélte Attila.

A férj szerint előfordul, hogy megbámulják őt a piacokon, beszólnak, vagy fotózkodni akarnak vele, de már hozzászokott. Réka pedig mindenben támogatja, óvja a férjét, ezért nem viselik meg az ilyen jellegű események. Attila élete gyökeresen megváltozott az utóbbi években, de úgy érzi, végre megtalálta a helyét a világban.

"Furcsa még ez a csöndes falusi életforma, bár Réka élvezi. Én nyüzsgéshez, ricsajhoz voltam szokva, leszámítva a börtönben töltött időszakot. Idén leszek ötvenesztendős, úgy gondolom, megtaláltam a magam útját, amelyen végig kell mennem" – írta meg a Story magazin.

Attila már családot szeretne alapítani

A Viszkis rabló élete első meghitt karácsonyát ünnepelte feleségével. Attila bevallotta, hogy elérkezettnek látja az időt a családalapításra. Olvass tovább itt...

Szerető családba került torz külsejű háziállatokhttp://www.life.hu/csalad/20170314-ot-meghato-eset-mikor-beteg-allatok-uj-csaladra-talaltak.htmlVilágszerte több millió gazdátlan kutya és macska tengeti életét a menhelyeken vagy az utcán. Ezeknek az állatoknak nincs könnyű dolguk, hiszen sok ember sajnos még ma is inkább tenyésztőtől vagy szaporítótól vásárol magának háziállatot, ahelyett, hogy örökbe fogadna. Ha pedig egy kóbor állat valamilyen testi deformitásban is szenved, betegsége csak tovább csökkenti esélyét egy szebb és boldogabb életre. Az alábbi cicákra és kutyákra mégis rámosolygott a szerencse, furcsa külsejük ellenére új szerető otthonra találtak. CsaládOrigoÖrdög Nórának lelkiismeret-furdalása van a munka miatthttp://www.life.hu/csalad/20170316-ordog-noranak-lelkiismeret-furdalasa-van.htmlFolyamatosan forgatja műsorát Ördög Nóra, természetes, hogy ilyenkor kicsit kevesebb ideje jut a családra, csakúgy, mint a többi dolgozó anyukának. A műsorvezető bevallotta, ilyenkor lelkiismeret-furdalás gyötri. Család--Megszületett Som-Balogh Edina második gyermeke, Lilien - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170316-megszuletett-som-balogh-edina-kislanya.htmlTapasztalt anyukaként vágott bele második terhességébe Som-Balogh Edina, de ez merőben más volt, mint az első. A kicsi lány picit tovább is maradt anyukája pocakjában a kelleténél, de végre megszületett Lilien komplikációk nélkül. CsaládOrigoMegszületett Völgyi Zsuzsi gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170315-megszuletett-volgyi-zsuzsi-kislanya.htmlA nemzet ünnepén jött a világra Völgyi Zsuzsi kislánya. Gratulálunk! CsaládOrigoÉdes fotón az egész Schobert család: "Jöhet a jól megérdemelt pihenés"http://www.life.hu/csalad/20170315-a-schobert-csalad-egyutt-pihen.htmlKözös szelfit lőtt magukról a legfittebb magyar sztárcsalád. De vajon miért vágnak ilyen arcot?Család--Milliós tartásdíjakat fizetnek a sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20170314-a-leghuzosabb-gyerektartasok-hollywoodban.htmlA gyerektartást a szülő jövedelme alapján állapítja meg a bíróság, így érthető módon, akiknek jobban megy a szekér, többel kötelesek hozzájárulni gyermekük neveléséhez. A hollywoodi hírességeknek általában elég jól megy az a bizonyos szekér, nem meglepő hát, hogy válás után milliós nagyságrendű összegekkel kell az exüket és csemetéjüket támogatniuk. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.