Babát vár Trokán Anna

Forrás: Facebook/Trokán Anna -
Trokán Anna terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szeretett volna várandósságával címlapokra kerülni Trokán Anna. A színésznő ügyesen titkolta terhességét. Eddig.

"A bátyámnak, aki csak másfél évvel idősebb nálam, szintén két lánya van, viszont már négy unokája. Hosszú évek óta irigyeltem, persze az én lányaimnak, Annának és Nórának ezt nem mondtam. A bátyámnál három lány- és egy fiúunoka van. Kész téboly ez a nőuralom a családban!" – mesélte Anna édesapja, a népszerű színész Trokán Péter.

Trokán Anna Forrás: Facebook/Trokán Anna

"Most úgy néz ki, hogy fiúunokám lesz, így egy kicsit sikerül javítani az arányokon, de jeleztem már a lányoknak, hogy azért még így sem jön ki egy focicsapat, tessék igyekezni! Eddig is azt mondtam, hogy bár rengeteg szeretetet kaptam az életben a közönségtől és a kollégáktól is, a legbiztosabb és legtisztább öröm a lányaimtól érkezett. Alig várom, hogy megtudjam végre, mennyi szeretetet adhat egy nagypapának ez a kiskrapek" – nyilatkozta a leendő nagypapa a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.