Madeleine McCann szülei félnek, hogy felelősségre vonják őket

Forrás: Origo -
eltűnés Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évtizede keresik az eltűnt brit kislányt, de nem akadnak a nyomára. Sokan úgy vélik, a szülők a hibásak, hiszen egyedül hagyták a gyermekeket. Maddie szülei is tudják, hogy felelősségre vonhatják őket.

10 évvel ezelőtt Maddie McCann szülei úgy döntöttek, nem fogadnak dadát a gyerekekhez. Elmentek vacsorázni anélkül, hogy bárki felügyelt volna a kicsikre. Mialatt a szülők ettek, Madeleine McCann eltűnt, és azóta sem került elő. Az elmúlt években rengeteg teória született az eltűnéssel kapcsolatban, sokan úgy vélik, a szülők a hibásak, és csak idő kérdése, hogy felelősségre vonják őket.

Madeleine McCann szülei aggódnak, hogy felelősségre vonják őket Forrás: Origo

Ettől tartanak Maddie McCann szülei is egy közeli forrás szerint, de foggal-körömmel fognak harcolni, ha arra kerülne a sor, hogy bíróság előtt kell felelniük hanyagságukért. A barát szerint Kate és Gerry nagyon nyugtalanok emiatt.

"Nagyon jól tudják, hogy megvádolhatják őket, és természetesen nagyon aggódnak"

idézi a Sun a párhoz közel álló forrást, aki úgy véli, hogy jogilag nem lehet felelősségre vonni a szülőket, minden eljárás, amit ellenük indítanának, megbukna, ugyanis nem számít bűncselekménynek egyedül hagyni a gyerekeket. Egyesek szerint azonban a kislány eltűnése csak egy mese, és valójában a szülők gyermekük halálát akarják így eltussolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.