Kapcsolatukról vallotta Liptai Claudia párja, Pataki Ádám

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia -
Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia párja nem gyakran nyilatkozik az életükről, de most elárult egy-két titkot arról, milyen is a műsorvezetővel élni. Pataki Ádám szerint a sors is egymásnak teremtette őket, és a sírig tart majd a szerelmük.

Pataki Ádámnak nem volt könnyű kilépnie egykori kapcsolatából, hiszen a két gyermeke van előző párjától, de megtette, és így is harmonikus az életük. Megmaradt mindenkivel a jó kapcsolat, a gyerekek jóban vannak egymással, és úgy tűnik, mindenki boldog. A cukrász nem is hitte, hogy ennél nagyobb öröme lehet, akkor azonban megérkezett a családjukba Marci, vele lett teljes az életük.

Pataki Ádám és Liptai Claudia Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

"Arra az összhangra, ami Clau és köztem megvolt, Marci még rátett egy lapáttal. Mindig azt mondjuk, hogy Clau édesanyja és az én édesapám küldte odafentről Marcit, hogy még boldogabbá tegyen minket. Nagyon nagy csoda ő az életünkben" - árulta el a cukrász, aki szerint a sors is egymásnak teremtette őket. "Claudia július 15-én született, Panka 16-án, én pedig 17-én, vagyis mintha a sors is egymásnak teremtett volna minket" - mondta a Story Magazinnak Pataki Ádám, aki nemrég vált el hivatalosan is, így szabad lenne az út az esküvő előtt. "Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Majd meglátjuk, mindennek eljön a maga ideje. Talán egyszer, ha majd úgy gondoljuk, meglépjük..." - fogalmazott sejtelmesen Pataki Ádám.

Pásztor Anna párja, Balázs szeret verekednihttp://www.life.hu/sztarok/20170329-pasztor-anna-parja-szeret-verekedni.htmlNem éppen a nyugodt természetéről híres Pásztor Anna, ahogy a párja sem. Balázs több verekedésbe is keveredett már, volt olyan is, aminek feljelentés lett a vége. TV + SztárokOrigoHarry herceg össze akar költözni Meghan Markle-lel a palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-harry-herceg-ossze-akar-koltozni-baratnojevel.htmlHarry herceg és Meghan Markle kapcsolata II Erzsébet rosszallása ellenére is komolyra fordult. Annyira, hogy a királyi sarj már szeretne együtt élni kedvesével, ráadásul a palotában! TV + SztárokOrigoStohl András lehet a Morning Show műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170330-stohl-andras-lesz-a-morning-show-musorvezetoje.htmlMindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy Stohl András felmondott a Vígszínházban, és azt találgatták, hogy vajon milyen munkáért adta fel a színészkedést. Kiderült, hogy állítólag ő lesz a Class FM online rádiójának műsorvezetője. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKiss Ramóna válthatja Istenes Bencét az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-kiss-ramona-vezetheti-az-x-faktort.htmlAhogy azt korábban Life.hu is megírta, Istenes Bencét nem láthatjuk az X-Faktorban, de ha nem ő, akkor ki fogja vezetni a műsort? Sajtóértesülések szerint már megvan az RTL Klub jelöltje, aki nem más, mint Kiss Ramóna! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHajós András: "Hálás vagyok, hogy van agyam"http://www.life.hu/sztarok/20170330-dokumentarista-reality-kategoriaban-hajos-andras-musora-a-dalfutar-nyerte-a-televizios-ujsagirok.htmlDokumentarista reality kategóriában Hajós András műsora, a Dalfutár nyerte a Televíziós Újságírók Díját. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoNemcsák Károly-Darvasi Ilona: válásukról vallott a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nemcsak-karoly-darvasi-ilona-valasukrol-vallott-a-szineszno.htmlAmikor felröppent a hír, hogy Nemcsák Károly és Darvas Ilona válnak, a színésznő a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házasságának válságát. Hogy miért? Így szerette volna elejét venni a pletykáknak. Akkor derült ki az is, hogy már másfél éve különélnek, mindketten új életet alakítottak ki. A színészpár azonban papíron még mindig együtt van. TV + SztárokMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.