házasság család gyermekáldás Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyulai Viki, azaz Fresh Viki elárulta: nem csak anya lesz hanem feleség is.  

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Fresh Viki első kisbabáját várja a kedvesével, akit egy évvel ezelőtt ismert meg. A 37 éves sztár néha még maga sem hiszi, el hogy

minden vágya teljesül az életben: feleség és édesanya lesz.

Fresh Viki, azaz Gyulai Viki boldogabb mint valaha Forrás: TV2

"Augusztusra várjuk a kicsit, túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik" - mondta korábban Viki.

Ráadásul még az esküvőt is megtartják a baba érkezése előtt, áprilisban. Nem akarnak nagy lagzit rendezni, de szeretnének hivatalosan is egy pár lenni.

"Még áprilisban tartunk egy szűk, családi bulit, és igyekszünk "utoljára kettesben" eljutni a nászútra is" - mondta vidáman a kismama.

A szexi menyasszony azt is bevallotta, hogy ugyan már vészesen közeleg az esküvő időpontja, mégsem tudja még pontosan, hogy milyen ruhában fog oltár elé állni - írta meg a hot! magazin.

Ennyit változtak a Fresh lányok 13 év alatt

Emlékszel még a Fresh lányokra? A csapat már 1996 óta működik, igaz, a végleges felállás 2003-ban alakult Villányi Andival és Gyulai Vikivel. A banda azóta keveset hallat magáról, bár 2014-ben egy klip erejéig visszatértek. Mindenesetre kíváncsiak voltunk rá, hogy mi a helyzet velük most. Nézzétek csak!

Sebestyén Balázsért sokat fizetett volna a TV2http://www.life.hu/sztarok/20170406-sebestyen-balazs-komoly-ajanlatot-kapott-a-tv2.htmlAndy Vajna tulajdonában lévő rádiónál dolgozik Sebestyén Balázs, az RTL Klubnál persze aggódtak azért, hogy a TV2-höz is átcsábítják. Kapott is ajánlatot Balázs, nem kevés összegről. TV + Sztárok--Schobert Norbi előadását sokan szabotálnákhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-tonkre-akarjak-tenni-schobert-norbi-ingyenes-eloadasat.htmlSchobert Norbi ellentábora támadásba lendült? Bármit megtennének, hogy szabotálják a fitneszguru ingyenes programját. TV + Sztárok--VV Zsolti egy cirkuszban fog dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20170406-cirkuszban-fog-dolgozni-vv-zsolti.htmlVV Zsoltit csábítja a színpad, vagy inkább a porond. A ValóVilág volt játékosa ugyanis nem akárhonnan kapott ajánlatot: a cirkuszban fog dolgozni. TV + SztárokOrigoStohl András a Madách Színházban sem játszik majdhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-stohl-andras-a-madach-szinhazban-sem-jatszik.htmlVáratlanul lépett ki Stohl András a Vígszínházból, mégpedig azért, hogy a Class FM online rádiójának műsorvezetője lehessen. Kiderült, hogy még egy színházi munkáját fel kell áldoznia: a Madách Színházban sem tud majd szerepelni. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoSarka Katát és Kulcsár Edinát ugyanazzal a nővel csalták meghttp://www.life.hu/sztarok/20170406-sarka-katat-es-kulcsar-edinat-ugyanazzal-a-novel-csaltak.htmlUgyanaz a nő csábította el Hajdú Pétert és Kulcsár Edina vőlegényét – derült ki Kasza Tibi új műsorának forgatásán. A stúdióban egy pillanatra megfagyott a levegő. TV + Sztárok--Kulcsár Edina gyönyörű luxuskocsit kapott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170405-ez-kulcsar-edina-vadonatuj-luxusautoja.htmlKulcsár Edinát hatalmas öröm érte, hiszen egy elképesztő luxusautóval lett gazdagabb. A nem mindennapi eseményről fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.