Ábel Anita kislányáról Lucáról nyilatkozott: így neveli

Forrás: FB / Ábel Anita -
TV2 Ábel Anita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita élete felfordult, mióta a TV2-höz igazolt, de persze jó értelemben: megszaporodott a dolga. Családi élete azonban nem szenvedett csorbát, bár kétségkívül kevesebbet tud otthon lenni. Elárulta, hogyan viseli ezt a kislánya, Luca, és, hogy mit gondol ő a gyereknevelésről.

Ábel Anitának egyre több dolga van a TV2-nél, hiszen újabban már a Nagy Duettben is szerepel, kislányával pedig hamarosan láthatjuk a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban. Luca - a többi sztárcsemetéhez hasonlóan - biztosan elárul egy-két titkot a családi életükről, de Ábel Anita is beavatta az olvasókat magánéletük néhány részletébe.

Ábel Anita Forrás: FB / Ábel Anita

A műsorvezető elárulta, ő a gyereknevelés terén az őszinteség híve, eddig mindent megbeszéltek kislányával, ami adódott: jót, rosszat, örömtelit, szomorút.

Látott már nevetni, sírni, látott dühösnek, szelídnek, vidáman dudorászni és kiabálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.