Gianni és Debreczeni Zita Velencében vannak nászúton!

Forrás: Instagram/Zitadebreczeni -
Debreczeni Zita nászút Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gianni és Debreczeni Zita egy szupertitkos esküvőn vannak túl, amiről egy fotó sem került ki, de szerencsére a nászútjukat nem rejtegetik ennyire: Velencében romantikáznak.

Debreczeni Zita és Gianni évekig voltak együtt, míg végül eljött a várva várt pillanat, a lánykérés. A modellből lett fotós azonnal meg is osztotta az örömhírt rajongóival, Instagram-oldalára tett fel képet a gyönyörű gyűrűről. Így már mindenki csak azt várta, mikor mondják ki a boldogító igent, és mikor láthatják végre Zitát esküvői ruhában, de sajnos erre nem került sor. A pár ugyanis úgy döntött, titkos esküvőt tart.

Már házaspárként romantikáznak Forrás: Instagram/Zitadebreczeni

Persze minden részletet nem tudtak titokban tartani, így például az kiderült, hogy

Olaszországban, luxuskörülmények között tartották a lagzit,

csak a szűk baráti és családi körnek. Ennél többet azonban nem sikerült kideríteni a sztáresküvőről, hiszen minden vendéggel titoktartási szerződést írattak alá. Fényképet sem tettek közzé a nagy eseményről, de szerencsére nászútjukat nem tartják ennyire titokban. Gianni és Debreczeni Zita már közzé is tettek egy képet, ahogy Velencében romantikáznak immár házaspárként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.