Debreczeni Zita semmit sem árul el az esküvőjéről

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Gianni Agnelli esküvő titok Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan itt a nagy nap, de még mindig nagyon keveset tudni a sztárpár esküvőjéről. Zita még Gianni előtt is titkolózik. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Debreczeni Zita és kedvese hamarosan egybekelnek, ugyanis Gianni elszánta magát, és megkérte Zita kezét. A csinos fotós egy posztban tájékoztatta a követőit az örömhírről, azóta pedig lázasan készülnek a nagy napra.

Debreczeni Zitáék esküvője teljes hírzárlat alatt szerveződik Fotó: Polyak Attila - Origo

Jövő hét hétvégén kerül sor a szertartásra Olaszországban. Közel 3 ezer méter magassában mondják majd ki a boldogító igent szűk családi körben. Nagyjából 10 fő lesz jelen a szerelmesek rokonságából, mert nem akarják nagy dobra verni a dolgot.

"Ők döntöttek úgy, hogy ilyen nagy titokban tartják az esküvőjüket, mi pedig ezt tudomásul vesszük. Úgy tudom, majd itthon is lesz egy hatalmas buli, ha hazaértek, de az egybekelésüknél nem lesznek ott a haverok, csak tényleg a nagyon, nagyon szűk család" - mesélte egy közeli barátjuk.

Nagyon boldog nőnapot kívánunk nektek Athénból a csajokkal ❤ #womensday #nőnap

Debreczeni Dóra (@debreczenidora) által megosztott bejegyzés,

Zita koszorúslányai ugyanazok a hölgyek lesznek, akikkel a leánybúcsúját is tartotta. A csinos hölgyek 4 napot fognak Olaszországban tölteni, de teljes titoktarásra vannak kötelezve a részletekkel kapcsolatban. Sőt, sok olyan kérdés van az esküvő kapcsán, amire maga Gianni sem tudja a választ - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.