Hujber Feriéknél már a gyámügy is vizsgálódik?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc gyámügy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferencékhez rendőrséget kellett hívni, kényszerítés vádja miatt indult eljárás. Sajtóértesülések szerint azonban ez még nem minden, állítólag már a gyámügy is vizsgálódik a család körül.

Rendőröket kell hívni Hujber Ferencékhez, ugyanis annyira elfajult a színész és felesége között a vita. Nyomozást is indítottak kényszerítés bűntettének gyanújával, egyelőre ennél többet azonban nem tudunk. Az viszont biztos, hogy Cynthia családjánál betelt a pohár. Hujber apósa a Facebook-oldalán nyilvánította ki véleményét, miszerint jobban szeretné, ha a színész nem lenne a család tagja.

Hujber Feriéknél a rendőrségen kívül állítólag már a gyámügy is vizsgálódik Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Hujber Ferenc nem kívánt reagálni a megjelent hírekre, pedig a Bors információi szerint nemcsak a rendőrség indított vizsgálatot a családnál zajló eseményekről, hanem a gyámügy is. A lap azt állítja, hogy értesültek a családnál elindított nyomozásról, és a gyámügy is elkezdte a saját vizsgálatát. A rendőrség azonban nem kívánt semmit elárulni az ügyről, mivel folyamatban lévő nyomozásról van szó.

A Szentendrei Rendőrkapitányság az eset kapcsán a szükséges intézkedéseket megtette,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.