családi fotó család ciki kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk jól, hogy nem szép dolog másokat kinevetni, de biztosak vagyunk benne, hogy ma már a következő családi fotók szereplői is jóízűen kuncognak régi önmagukon. És abban is biztosak vagyunk, hogy olvasóink nagy részének is van otthon, a fiókok mélyén legalább egy olyan ősrégi fotója, amit ma már semmi pénzért nem mutogatna ismerőseinek. 

Korábban mutattunk már képeket a túlféltő apukák elképesztően vicces húzásairól, bizarr apa-lánya pózokról, na meg persze a sztárok elképesztően kínos múltjáról.

Most pedig jöjjenek a vállalhatatlan régi családi fotók!

Forrás: akwardfamilyphotos.com

Biztosak vagyunk benne, hogy a családfőt csak a jó szándék vezérelte, amikor a kutyust is belekomponálta a képbe, és nem igazán gondolta végig ezt a pózt.

Forrás: akwardfamilyphotos.com

Intergalaktikus háttér, nyakig húzott nadrág, értelmezhetetlen ingek, fura frizurák, még furább arcok és az a szerencsétlen macska. Igazi gyöngyszem ez a kép.

Forrás: akwardfamilyphotos.com

Üdv a 80-as években! Természetesen egyenhaj a család minden tagjának.

Forrás: akwardfamilyphotos.com

Minden családban van egy fekete bárány, aki jelen esetben gyakorlatilag egy Axl Rose-hasonmás.

Forrás: akwardfamilyphotos.com

Ennek a képnek a történetére azért kíváncsiak lennénk...

Forrás: akwardfamilyphotos.com

A házaspár és a kedvenc hobbija. Mármint a bringázás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.