Közös fotón Liptai Claudia gyerekei: Panka és Marci

Forrás: tv2 -
Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia fotója a cukiságok cukisága. Egy fotón mutatta meg két gyerekét, és azt, mennyire szeretik egymást. 

"Már nem is nagyon emlékszem, hogy milyen volt 10-12 óra alvás után szombaton délelőtt az ágyban lustálkodni. Pankánál sem aludtam, és most sem alszom egybefüggően többet négy-öt óránál, ami, lássuk be, egy idő után akár egy kínzással is felér. És hiába tudom, hogy lesz majd Marcinál is jobb előbb vagy utóbb, akkor meg majd azért nem alszom, mert Pankát várom haza az épp aktuális buliból. Esetleg majd nyugdíjas koromban, talán. De akkor meg már valószínű nem fogok tudni. Sebaj. Rájuk nézek, és mindez nem is számít igazan. Jó hétvégét mindenkinek!" - írta a fotóhoz a gyönyörű műsorvezető.

Gyönyörű családi képet osztott meg Majkahttp://www.life.hu/csalad/20170416-gyonyoru-csaladi-kepet-osztott-meg-majka-az-instagramjan.htmlHol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. CsaládOrigoÍgy néz ki a mindenórás kismama, Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170416-igy-nez-ki-a-mindenoras-kismama-horvath-eva.htmlA 38 éves Horváth Éva, amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki. CsaládOrigoÍgy pusziszkodik az anyaméhben az ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20170414-igy-pusziszkodik-az-anyamehben-az-ikerpar-ultrahangos-felvetel.htmlA kisbabánkat látni ultrahangos felvételen mindig földöntúli boldogság, de az, amiben az ikerpár mamájának volt része, még ennél is több. CsaládOrigoCsütörtökön kezdődik Sarka Kata és Hajdú Péter válóperehttp://www.life.hu/csalad/20170413-csutortokon-kezdodik-sarka-kata-es-hajdu-peter-valasa.htmlGyermekelhelyezésről, gyerektartásról és a vagyonmegosztásról tárgyal majd Sarka Kata és Hajdú Péter a bíróságon. CsaládOrigoGyerekeivel élőzött Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20170408-gyerekeivel-elozott-sarka-kata-elmeselte-hogy-osszevesztek.htmlIlyen bejelentkezést is ritkán láthatnak a rajongók. CsaládOrigoFeke Pál apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20170323-feke-pal-apa-lesz-leila-az-otodik-honapban-van.htmlFeke Pál felesége, Leila már az ötödik hónapban van. CsaládFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.