Madeleine McCann eltűnése: láttak egy autót, amit egy brit férfi vezetett

Forrás: Getty Images -
szemtanú autó Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann 10 éve tűnt el. Azóta keresik rendületlenül, miközben újabb és újabb részletek derülnek ki. Most egy szemtanú a szülők reakciójáról nyilatkozott: Kate McCann velőtrázó sikolyát nem fogják elfelejteni. Egy másik szemtanú pedig egy idegen autóról számolt be.

Már 10 éve tűnt el Madeleine McCann, de a szülők még mindig reménykednek. Az elmúlt években számos elméletet dolgoztak ki a kislány eltűnésével kapcsolatban, de eredményre egyik sem vezetett. Legutóbb egy szemtanú azt állította, látott egy lila ruhás nőt az apartmanok körül ólálkodni, most pedig a szülők reakciójáról vallott egy idős pár, akik hallhattak mindent, ami elhangzott az apartmanban.

Madeleine McCann még mindig nem került elő Forrás: Getty Images

A megzavarodott anya sikoltozott, az apa pedig az egyik barátjuk vállán zokogott. Paul and Susan Moyes két emelettel a McCann házaspár felett laktak, de most először beszélnek arról, mit hallottak a kislány eltűnésének éjszakáján.

Az anya velőtrázó sikolyát nem fogják elfelejteni, ahogy azt sem, hogy Meddie édesapja milyen keservesen zokogott

- írja a Daily Mail. Egy másik tanú pedig egy idegen autót látott akkortájt az apartmanok körül, amit állítólag egy britnek kinéző férfi vezetett. Csupán azért tűnt fel a szemtanúnak, mert az egyirányú úton szembement a forgalommal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.