Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt korábban megírtuk, Nánási Mici már otthonosan mozog Vietnámban, vannak azonban dolgok, amiktől Ördög Nóra sokkot kap.

A TV2 műsorvezetője, aki a családja mellett bébiszittert is vitt magával az Ázsia Expressz forgatására, döbbenetes dolgokat tapasztal a délkelet-ázsiai országban. Ezeket pedig meg is osztja instagramos követőivel.

- írta ki közösségi oldalára.

A nap kérdése: kell-e nekem ennyire pisilni...? #nincsazafilteramiezensegít #bizonytalanvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Nem sokkal korábban az alábbi furcsaságot tapasztalta:

Öööö... #motopig #ilyeténmégéletembennemláttam #szótlanvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

#motopig #ilyeténmégéletembennemláttam #szótlanvagyok - írta ki Instagram-oldalára Nóra, aki korábban egy özleményt is kiadott az utazásukkal kapcsolatban:

"Természetesen nem vállaltam volna el ezt a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést egy családi kupaktanács előzte meg. Nagyon hálás vagyok a férjemnek és a családomnak, hogy támogattak ebben is. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, jönnek velem a gyerekek is. Így ez a műsor a munka mellett számunkra egy nagy családi kaland lesz, természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett."

Lucélia Santos nagymama leszhttp://www.life.hu/csalad/20170505-nagymama-lesz-lucelia-santos-a-rabszolgasors-sztarja.htmlHatalmas örömhír látott napvilágot Lucélia Santos háza tájékán: a híres színésznő nagymama lesz. CsaládOrigoNikki Reed áldott állapotban van: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170505-a-twilight-sztarja-nikki-reed-allapotos.htmlA híres színésznő a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt: első gyermekét várja szerelmével. Család--Súlyos pszichés problémákat okozhat, ha egy gyermek anya nélkül nő felhttp://www.life.hu/csalad/20170504-psziches-problemakat-okozhat-ha-egy-gyermek-anya-nelkul-no-fel.htmlAnyák napja közeledtével kiemelkedően fontos beszélnünk egy kényes és szomorú témáról; méghozzá azon gyermekek helyzetéről, akik mellett nem áll ott nap mint nap a nagybetűs ANYA. Ők azok az anyai oldalról elhagyott, elárvult gyermekek, akik gyermekotthonokban, nevelőszülőknél, szerencsésebb helyzetben az édesapjukkal vagy valamelyik rokonukkal élnek. Az anya nélkül nevelkedő gyermekek napját 1990 óta tartják számon; minden évben az anyák napja utáni hétfőn emlékeznek meg róluk. CsaládThinkstockHajdú Péter gyermekei rosszul viselik a válásthttp://www.life.hu/csalad/20170505-hajdu-peter-gyerekei-rosszul-viselik-a-valast.htmlHajdú Péter csütörtök reggel a Morning Show vendége volt, itt beszélt őszintén arról, hogyan viselik a gyermekei a válást. Noncsikát és Dávidkát bizony nagyon megviseli a szülők különélése. CsaládFotó: Mudra László - OrigoStohl András édesanyja kedveli a fia barátnőjéthttp://www.life.hu/csalad/20170505-stohl-andras-edesanyja-kedveli-fia-baratnojet-vicat.htmlFia mindegyik párjával jó viszonyt ápol a színész édesanyja. CsaládFotó: Dudás Szabolcs - OrigoSzabó Eszter a válás után is jóban maradt gyerekei apjával, Kontor Tamássalhttp://www.life.hu/csalad/20170504-szabo-eszter-a-valas-utan-is-joban-maradt-gyerekei-apjaval.htmlSzabó Eszter a Megasztárban jött össze Kontor Tamással. Kapcsolatukból két gyermek is született, de sajnos a szerelmük nem állta ki az idő próbáját. Eszter egyedül maradt a két fiúval, de Tamással is baráti a viszonyuk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.