Ennyire örült a családja Pápai Jocinak - Fotó!

Forrás: Facebook/EurovisionSongContest -
öröm család Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci nyolcadik lett az Eurovíziós Dalfesztiválon, a sok munka után pedig már itthon piheni ki a fáradalmakat. A családja nagyon örül, hogy végre hazaért. Az énekes meg is mutatta, milyen nagy most otthon a harmónia.

Pápai Joci produkcióját szombaton láthatták a nézők, a zsűri pontozása után a közönség kezébe került az énekes. Ők döntöttek, és rengeteg szavazatot adtak Jocira, aki így a nyolcadik helyig jutott. Az énekes nagyon örült a helyezésnek és a lehetőségnek is, hogy részt vehetett az Eurovízós Dalfesztiválon, most pedig annak örül a legjobban, hogy hazatért.

Pápai Jocinak nagyon örült a családja Forrás: Facebook/EurovisionSongContest

A rengeteg munka miatt családjával kevés időt tölthetett, nem csoda, ha alig várta, hogy együtt ünnepelhessenek. Joci meg is mutatta, milyen boldogok most a gyermekei és a felesége is, akik nemcsak a helyezésnek örültek, hanem annak is, hogy végre hazaért a családfő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.