Egyszerre esne teherbe Katalin hercegné és Pippa

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega -
Pippa Middleton Katalin hercegné teherbeesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő testvére, Pippa Middleton hétvégén ment férjhez, és amint lehet megkezdené a családalapítást is. Nincs ezzel egyedül, hiszen Katalin is tervez még egy gyereket, és ha már így alakult, akkor egyszerre esnének teherbe.

A testvérek megosztanák az anyai örömöket! Pippa és Katalin hercegnő azt tervezik, hogy közösen nevelik majd a csemetéiket. Eddig Pippa csak álmodozhatott a családalapításról, de végre már nem tervezgetheti a gyerekeket. A hétvégén ugyanis férjhez ment, nemsokára pedig már jöhetnek is a csemeték.

Katalin hercegné és Pippa egyszerre esne teherbe Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Pippa és Katalin hercegné azt szeretnék, ha egyszerre esnének teherbe, így mindent együtt csinálhatnának majd. Természetesen kettőjük közül Pippa az, aki kétségbeesetten szeretné, ha gyereke a kis királyi sarjakkal nőne fel, ráadásul Katalint nagyszerű anyának tartja, akitől érdemes tanulni is.

Pippa Middleton Katalintól szeretne tanulni az anyaságról Forrás: AFP/Backpage Images/DPPI

Káprázatos ruhában ment férjhez Pippa Middleton

Végre! Kimondta a boldogító igen egymásnak Pippa Middleton és James Matthews. És az első képek is megérkeztek az esküvőről, meg is mutatjuk nektek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Madeleine McCannt egy halászfalu barlangjaiban rejthették el http://www.life.hu/csalad/20170522-madeleine-mccannt-egy-halaszfalu-barlangjaban-rejthettek-el.html10 éve keresik a Portugáliában eltűnt kislányt, újabb és újabb elméletek születnek arról, vajon kik és hogyan rabolhatták el, és arról is, hogy most éppen hol lehet. A legújabb feltételezés szerint a nyaraló közelében lévő tengeralatti barlangokban rejthették el a gyermeket.Család--Nagyon cuki Völgyi Zsuzsi kisbabája: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170521-cuki-kepeket-mutatott-babajarol-volgyi-zsuzsi.htmlTündéri fotókkal kápráztatta el a rajongóit Völgyi Zsuzsi: így néz ki most a kislánya.Család--Nádai Anikó édes babafotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170521-nadai-aniko-babafotot-posztolt.htmlRégóta nem láttunk már fényképet Nádai Anikó kisfiáról, a műsorvezető viszont most megörvendeztetett minket eggyel. Család--Gáspár Evelin rémesen főz az anyja szerint http://www.life.hu/csalad/20170521-gaspar-evelin-egyaltalan-nem-tud-fozni.htmlGáspár Bea köztudottan egy igazi ételzsonglór. Bármiből képes finom fogásokat rittyenteni, és ezt már többször is bebizonyította. De mi újság Evelinnel? CsaládOrigoArcfiatalító eljáráson esett át Horváth Éva: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170521-igy-fiatalodik-horvath-eva.htmlA sztáranyuka egy speciális arckezelésen esett át, amiről fotót is posztolt a rajongóinak. CsaládOrigoÍgy fest Szulák Andrea és a kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170521-kozos-foton-szulak-andrea-es-a-kislanya.htmlKülönleges fotót tett közzé az Instagram oldalán Szulák Andrea: így pózolnak a kislányával a szegedi fesztiválon. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.