Erdei Zsolt koraszülött kisfia már stabil, de még nem mehet haza

2017.05.24. 18:39

Erdei Zsolt kisfia idő előtt, 7 hónaposan jött a világra. A pici állapotáról kétségbeejtő hírek láttak napvilágot, a sportoló pedig maga nyilatkozott arról, hogy is van most a kislányuk.

Erdei Zsolt kisfia, Vilmos 7 hónaposan látott napvilágot - akárcsak annak idején a nővére -, a picit inkubátorba helyezték, azóta viszont folyamatosan kétségbeejtő hírek érkeztek róla. Az apuka a Mokkában öntött tiszta vizet a pohárba, elárulta, hogy van valójában a kisfia.

Erdei Zsolt kisfia állapotáról nyilatkozottForrás: Fem3

"Stabil az állapota" - mondta Zsolt, de azt nem tudják, hogy mikor vihetik haza. Az inkubátorban lévő koraszülött csecsemőknél mindig van olyan, hogy két lépést előre, egy lépést hátra. Amikor kezdünk valaminek örülni, akkor mindig valamilyen visszaesés tapasztalható" - árulta el Madár, aki hozzátette, kisfia nagyobb súllyal született, mint korábban a kislánya, viszont a lányok sokkal harcosabbak. Természetesen a sportolót is megviselte ez a helyzet, de a párját még inkább. Mostanra azonban már az anyuka is jól van. "Fizikálisan abszolút. 4 vagy 5 napig volt a kórházban, addig a kislányt otthon kellett hagynia, akkor úgy érezte, magára hagyta őt" - mondta Zsolt, de igyekezett megnyugtatni a párját.

Erdei Zsoltmadárkoraszülött