Oszter Alexandra Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor és lánya, Alexandra legendás kapcsolata, úgy tűnik, már a múlté. A minap a színész jelentette ki, hogy nem igazán érdekli lánya lánykérése, ma pedig Alexandra írt egy kemény posztot saját üzenőfalára.

A legendás apa-lánya páros nagy valószínűséggel mélyponton van, már ami a kapcsolatukat illeti. A színész a napokban közölte a bulvársajtó megkeresésére, hogy nem tudott lánya eljegyzéséről, de igazából nem is nagyon érekli.

Oszter Sándor lánya, a szintén színész Alexandra már korábban is összekapott szüleivel a nyilvánosság előtt. Ezúttal sem tudta megállni, hogy ne írja le véleményét közösségi oldalára.

Újra szerelmes Oszter Alexandra Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Kedves Mindenki! Nagyon sajnáljuk édesapámat, igen sajnáljuk! A pátom is és én is! Sajnálom, hogy az egykori nagy művész, akire ezrek néztek fel, akit én csodáltam és akire büszke voltam, ma nem a zseniáis alakításairól, hanem botrányiaról vált híressé. Szeretném tudatni mindenkivel, hogy teljes mértékben elhatárolódok minden nyilatkozatától és tettétől. Bántó számomra, hogy a vélt vagy valós tetteit az én és a kis családom magánéletének zavarásával, inzultálásával, hamis állításaival próbálja elkendőzni. Azt pedig döbbenettel veszem tudomásul, hogy ezen valótlan állításokat édesanyám is alátámasztja"- állt Szandi azóta már eltávolított Facebook bejegyzésében.

Szóba se áll szüleivel Oszter Alexandra - A színész kiborult a bíróságon

Oszter Alexandra körülbelül 3 hete jelentette be közösségi oldalán, hogy eljegyezték. Az apja viszont csak ismerősöktől tud a hírről, és kijelentette, nem örül neki. A színész úgy véli, Alexandrát csak kihasználja a párja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.