Gáspár Győző Gáspár Evelin Gáspár Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi esemény érkezett el Gáspár Győzőék életében, sőt egyből kettő is: mindkét lányukra büszkék lehetnek a sztárszülők. 

Gáspár Győző lányai a szemünk láttára cseperedtek fel. Evelin nemrég töltötte be a 23. életévét, mostmár kész hölgy lett belőle. Győzi egy romantikus poszttal köszöntötte a lányát.

De nem ez az egyetlen dolog, ami miatt Bea és Győzi büszke lehet, hiszen mindeközben Virág is járja a maga útját, és idén elballagott az általános iskolából. A kislányból lett tinédzser életébe új időszak köszönt be, hiszen szeptemberben kezdi a középiskolát.

Gáspár Győző végre elárulta, miből él

Végre kiderült, hogy Győzike miből finanszírozza a fényűző életet, ami csak nagyon keveseknek adatik meg. A sztár bevallotta, hogy miből keresi a kenyerét. Mint kiderült, egyszerre több dologbóló is. Olvass tovább itt...

Új őrület söpör végig a fiatalok „ujjain” – Itt a Finger Spinner!http://www.life.hu/csalad/20170614-uj-orulet-sopor-vegig-a-fiatalok-ujjain-itt-a-finger-spinner.htmlJoggal teheted fel a kérdést; mi a fene az a Finger Spinner - másik nevén Fidget Ninja? Nos, ez gyakorlatilag egy ujj pörgettyű, mely hasonló funkcióval bír, mint a pár éve oly' népszerű Peonza. De mégis, mi lehet az ok, ami arra készteti az általános és középiskolás gyerekeket, hogy az ujjukon pörgessenek egy műanyag, csapágyas szerkentyűt? CsaládThinkstockMiklósa Erika még egy gyermeket szeretne örökbe fogadnihttp://www.life.hu/csalad/20170616-miklosa-erika-meg-egy-gyermeket-fogadna-orokbe.htmlMiklósa Erika számára az anyaság maga a csoda, sokkal magabiztosabbnak érzi magát azóta, hogy gyermeke lett. Az operaénekesnő és férje két éve fogadtak örökbe egy kislányt, és azt tervezik, hogy még egy gyermeket vesznek magukhoz. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huSzilágyi István a fiát védi annak ellenére, hogy összevertehttp://www.life.hu/csalad/20170616-szilagyi-istvan-a-veres-utan-is-fiat-vedi.htmlSzilágy István, vagyis az ország Lópici Gáspárja kórházba került, mert a fia összeverte. A neves színész nem haragszik gyermekére annak ellenére, hogy ez nem először fordul elő, és súlyos sérüléseket szenvedett: három bordája is eltört! Család--Kádba fojtotta gyermekeit egy texasi anya - Szülés utáni depresszió, vallási fanatizmus (+18)http://www.life.hu/csalad/20170614-kadba-fojtotta-gyermekeit-egy-texasi-anya-szules-utani-depresszio-18.htmlNincs annál nagyobb bűn, mint amikor egy anya a gyermekei ellen fordul. Most egy olyan nő szörnyű tettét mutatjuk be, aki nem csupán gyerekgyilkos, hanem egy szülés utáni depresszióban szenvedő anya is, akit magára hagytak, és végül ez vezetett a tragédiához. Andrea Yatest nem találták bűnösnek az őrültsége miatt, miután vízbe fojtotta 5 gyermekét. Család--Sztáranyák vallottak a gyereknevelés nehézségeiről: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170615-sztaranyukak-meseltek-a-gyerekneveles-nehezsegeirol.htmlA híres édesanyák egy televíziós vetélkedőben szerepeltek, ahol a játékon kívül komoly dolgokról is szó esett: így élik meg a sztárok az anyaság nehézségeit. Család--Egy bennfentes szerint megszülettek Beyoncé ikrei http://www.life.hu/csalad/20170614-bizonyos-informaciok-szerint-megszulettek-beyonce-ikrei.htmlFriss hírek kerültek napvilágra a híres énekesnőről: bizonyos információk szerint megszülettek a sztárcsemeték. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.