Így cukiskodnak Ördög Nóra gyerekei: Fotó!

fotó család Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra két rosszcsont kis csemetéjére egyszerűen nem lehet összeráncolt szemöldökkel nézni: olyan aranyosak, hogy Nórinak is muszáj volt kiposztolni ezt a fotót. 

Ahogy azt már megírtuk, Ördög Nóra csemetéi is nagyon várták már a nyári vakációt. Ráadásul ksifia idén elbúcsúzott a bölcsődétől is, amelyről fotó is felkerült a sztáranyuka oldalára. A rakoncátlan kiskölykök már korábban is megmutatták, hogy milyen huncutok tudnak lenni, például amikor összefirkálták a híres édesanyjuk arcát.

Most pedig egy olyan fotó került fel Nóri közösségi oldalára, amin anya és csemetéi együtt szerepelnek. Azt nem tudni, hogy a műsorvezetőnek mi volt az eredeti terve, de a fotóhoz írt posztban elárulta, hogy a gyerekei bizony hamisítatlan kis trollok:

Asszem a gyerekeim széttrollkodták ezt a képet #reunion #munkautánújraegyütt #miciésvenci #anyavagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Egyébként elképesztő, hogy a két testvér mennyire hasonlítanak egymásra. A szemeik teljesen egyformák, sőt, még a grimaszuk is. Nem csoda, hogy egy nap alatt 6 ezer kedvelést kaptak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.